Próbáljam meg 1 hét múlva? Ha terhes lennék,5 hetesen ki kellene, hogy mutassa a teszt, igaz?
Figyelt kérdés
Április 15-én volt utoljára menzim. Átlagba 34-36 naposak a ciklusaim. Már késik 3 napja, 5 napja pedig feszít lent a hasam, sokat járok ki éjjel pisilni, a mellem nagyon érzékeny, fáj, hányingerem van, émelygek, de nem reggel, hanem délutánonként. Ma reggel a Clearblue tesztem negatív lett. Mostanában nagyon sokszor megtréfáltak a tünetek és félek egy újabb csalódástól...
2008. máj. 22. 14:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem már ki kellene,hogy mutassa a teszt,de persze előfordulhat,hogy alacsony a HCG szinted.És a menstruációd is kimaradt.Csinálj még egy tesztet pár nap múlva.Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Szia,szerntem is ki kell,hogy mutassa,ha abból indulsz kihogy a jobb és érzékenyebb tesztek már e nem várt mensi napján biztos eredményt mutatnak...sok sikert
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátorítást. Már nagyon el vagyok keseredve :-(, régóta próbálkozunk, nehezen hinném el, hogy sikerült, de minden tünetem olyan... Félek az újabb negatív csalódástól.
2008. máj. 22. 14:57
4/5 anonim válasza:
sajna ha ilyen későn szokott megjönni akkor nembisztos hogy van peteérésed. mert nekem is igy jött meg és nemvolt. de ne csüggedj lehet hogy most éépne volt és babás avgy.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem ápriis 17-én volt utoljára mensim és már a nem várt mensi előtt egy nappal kimutatta a Clearblue hogy babás vagyok! De mindenki más! Szorítok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!