Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy viseli a párotok, hogy...

Cavalli kérdése:

Hogy viseli a párotok, hogy sokadik alkalommal sem jön össze baba?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy akik több hónapja próbálkoznak a párjuk, hogy viseli a sikertelenséget? Én attól félek, hogy eljön az az idő , amikor egyszer csalódottságomba és szomorúságomban azt vágom a fejéhez, hogy miatta nem sikerül a bab. Még kevesebb, mint 1 éve próbálkozunk, tehát nem mentünk orvoshoz, de Ő dohányzik és ez aggaszt, mert nem képes letenni. Ti hogy vagytok az ehhez hasonló dolgokkal?? Milyen vitamint ajánlanátok ami javíthatja a sperma minőséget dohányzás mellett is?
2012. okt. 31. 11:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekünk 6 év után sikerült. Sok mindenen átmentünk a végén hormoninjekciókat kaptam és inszeminációval fogant a babánk. Csak nálam volt gond. A férjem végig mellettem állt. Legalább annyira szeretett volna gyereket mint én, de soha egy percig nem fordult meg az a fejemben, hogy esetleg elhagyna, ha egyáltalán nem jönne össze.
2012. okt. 31. 14:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi már 1 éve próbálkozunk.

A párom is nehezen viseli, sokáig azt hitte vele van a gond, de volt vizsgálaton és makk egészséges.Akkor mégjobban elkeseredett hogy akkor miért nem.Kicsit meginogtunk mindketten,nem vagyunk benne biztosak hogy tényleg szülőnek kell e lennünk 24 évesen, mert lehet a sors nem ezt szánta nekünk.De megbeszéltük hogy nem adjuk fel amig ki nem derül miért.Aztán kiderül, nincs peteérésem.Most stimulálják, és ujra nagy a remény csillogása a szemében, látom mennyit vár ettől az egésztől, és félek hogy ebben a hónapban is csalódni fog.

De akkor is kitartunk egymás mellett.Nekem megfordult a fejemben hogy elhagyna e ha nem jön össze , de azt mondta nem.A végsőkig elmenne velem hogy legyen gyerekünk, és ha nem akkor majd kitaláljuk hogy mi legyen, de biztos benne hogy mellettem marad amig én is kitartok mellette.

Soha nem vágtuk egymás fejéhez hogy melyikünk miatt.

2012. okt. 31. 14:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Menjetek el spermavizsgálatra és akkor gyorsan kiderül, hogy lehet-e hibáztatni őt vagy felesleges mert jó kis anyagja van :)

Úgyis ez az első vizsgálat amit majd kérnek kivizsgáláskor..mert ez a legegyszerűbben elvégezhető vizsgálat, legfájdalommentesebb.

Nőknek ennél csak rosszabb...

2012. okt. 31. 22:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ. Kedves utolsó előtti válaszadó, Én is 24 vagyok a vőlegényem 30. Fél éve próbálkozunk, de kitartunk egymás mellett. Azért tettem fel akérdést, mert félek attól, hogy a sikertelenség tönkre teheti a kapcsolatot. De a válaszaitokból azt szűrtem le, ha 2 ember szereti egymást és közösen szeretnének gyereket, akkor a sikertelen próbálkozások nem adhatnak indokot egy válásra, vagy szakításra
2012. nov. 1. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!