Ha csak egy alkalommal tudtunk együtt lenni a párommal abból még lehet baba?
Figyelt kérdés
február 26-án jött meg és március 5-én voltunk együtt.Kb 9-éig éreztem a a pé-t és a folyásomon is úgy látszott.2011. márc. 15. 06:52
1/5 anonim válasza:
Nekem így született a kisfiam...
Sőt biztos voltam benne, hogy egy alkalomtól, ami nem kiszámolt, hanem véletlen alkalom volt, nem lehet baba...és ott volt.
Ha pont a pé-kor vagy a körül voltatok együtt egy alkalom is bőven elég...
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem már elkezdődött a pé mert nekem a menstruációm amikor megjön onnantól az ötödik napon már van pé-m.
2011. márc. 15. 07:11
3/5 anonim válasza:
A menstruációd 5.napján van peteérés?Nem lehetetlen csak ritka.Általában a 12-16.nap között szokott lenni.De egyébként mi is egyszer voltunk együtt menses előtt 2 nappal és terhes lettem.
4/5 anonim válasza:
Nekem 24én jött meg,egy hétig tartott,6-9ig(talán 10éig) volt pé-m csak 11én tudtunk együtt lenni és most 7hetes terhes vagyok :) Szóval egy alkalomból is lehet baba!
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem már van egy 2 éves fiam és őt is így készítettük:)csak valamivel többször voltunk együtt de valószinü,hogy a fiam is a ciklusom 5.napján készült.
2011. márc. 15. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!