Nektek mennyi idő alatt lett "eredménye" a babaprojektnek?
Figyelt kérdés
Nem szedtem sosem fogamzásgátlót, 3 hónapja próbálkozunk a párommal :) Tudom, nem sok idő ez de, már tiszta "görcs" és ideg vagyok folyamatosan :( Voltatok ilyen helyzetben? Nem tudom magam lenyugtatni, már a szeretkezést sem élvezem, mert közben is folyton csak ezen agyalok. Nektek mennyi idő alatt sikerült a kis csoda? Már, szinte csak azt hallom, hogy mindenkinek elsőre, nektek volt ilyen jellegű problémátok? Mennyi idősek vagytok? Én 26 leszek.
2. vagyok. A 6 évet ne úgy értsd, hogy otthon próbálkoztunk addig. Jártunk orvoshoz és kezelésekkel lett végül babánk.
Pár hónap az semmi. Egy, másfél év simán belefér, addig semmi okod aggódni. Sok sikert.
2012. okt. 30. 21:59
12/27 anonim válasza:
28 évesen a gyógyszer abbahagyása után rögtön a következő hónapban.
2012. okt. 30. 22:03
13/27 anonim válasza:
A gyógyszer abbahagyásától számítva 9hónapra estem teherbe. 30évesen szültem meg a kislányunkat :)
2012. okt. 30. 22:11
14/27 anonim válasza:
5 hónap kellett...nem szedtem gyógyszert előtte én sem,viszont ugyanúgy görcsös voltam,mint Te.Az 5. hónapban nem csináltam tesztet nem várt előtt (volt hogy többet is :)Nem is gondoltam volna,hogy pont akkor sikerül és de! :))
35 hkm
2012. okt. 30. 22:21
15/27 anonim válasza:
26-27 évesen 4 hónap után jött össze a babánk. Szedtem fogamzásgátlót 7 évig, de majdnem 1 évig nem szedtem utána, szóval volt ideje kitisztulni a szervezetemből.
Elsőnek vettem ovulációs tesztet hogy megnézzem van-e peteérésem,aztán amikor meg nem jött össze a dolog teljesen csalódott voltam. Azt gondoltam egyszerűbb..amikor már feladtam a dolgot és nem figyeltem rá annyira, akkor sikerült.
2012. okt. 30. 22:36
16/27 anonim válasza:
Elso ket ev ez normalis mar volt idopontunk dokinal akkor lettem terhes 2.9 honap 3, egyetlen egy alkalom varhat menses elott harom nappal.De soha nem gorcsoltem ismerem a testem fog gat abbahagytam folsavat elkeztem aztan elfelejtettuk az egeszet egyszer csak ereztem maskent vagyok
2012. okt. 30. 22:37
17/27 anonim válasza:
23 évesen született az első baba, 6 hónap után jött össze, most lassan 36 leszek és most is 6 hónap után jött össze a bébibogyó :) 7+1 hetes vagyok. Nekem is extrém módon hátrahajló a méhem, csodának mondták az első babát is. Nem szabad rágörcsölni, mert könnyen "megviccel" a tested... tapasztalat.
2012. okt. 31. 06:53
18/27 anonim válasza:
21 évesen a 7-dik hónapban sikerült
2012. okt. 31. 07:02
19/27 anonim válasza:
7 évnyi fog.gátló szeedésének abbahagyása után 6 hónappal lett pozitív a teszt.
25 éves vagyok
2012. okt. 31. 07:55
20/27 anonim válasza:
6 hónapja próbálkozunk kisebb nagyobb sikerekkel, sajnos két babócám nem tudott rendesen kapaszkodni ezért nem maradtak velem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!