Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » HSG vizsgálat eredménye után...

HSG vizsgálat eredménye után mi a teendő?

Figyelt kérdés
Ha vizsgálat során kiderül, hogy nem vagyok átjárható, mi a következő lépés? Ezen lehet segíteni vhogy? Kicsit tartok tőle...:(

2012. okt. 24. 12:52
 1/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Megpróbálhatják ott helyben a folyadékkal megnyitni (bár így nagyobb az esély méhenkívülire, de van lehetőség a spontán babára).

Ha mindkét petevezető el van záródva, és nyitni sem tudják, akkor sajnos csak a lombik marad. Ezt meddőségi központokban csinálják, kinézel egy szimpatikusat, bejelentkeztek és ők megmondják mit és hogyan.

De ne aggódj ezen előre. :-)

2012. okt. 24. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Mivel próbálják meg megnyitni? Az egy újabb műtét?
2012. okt. 25. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Figyu megkerdeztem neked tegnap egy NOGYOGYASZtol :)))

Remelem,hogy segitettem vele!

Itt a valasza,nezdd meg!

[link]

Kivanom neked,hogy sikeruljon!!!!

Szia!

2012. okt. 25. 10:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Jajj, nagyon szépen köszönöm, hogy megkérdezted. Jó hallani, hogy még van más megoldás is mint egyből a lombik :)))
2012. okt. 25. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Lett azóta baba?
2013. nov. 29. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!