Most 20-án lessz az első terhesgondozásom. Ilyenkor milyen vizsgálat van? Vagy mi a teendő?
Nálunk nincs a terhesgondozáson semmilyen vizsgálat. Elviszem a papírjaimat és megnézi a doki. UH lelet, vérvizsgálat lelete, kiskönyv, stb- Kérdéseket tehet fel, és gyógyszert írhat ki. Nem tudom, hogy szedsz e valami gyógyszert. Terhesvitamin, folsav. Ezeket közöld a dokival. Meg ha vannak rosszulléteid, feszül a hasad, stb. Ezeket mindet. Nekem minden hónapban kell menni, akkor megbeszéljük, mikor kell mennem legközelebb UH-ra, vagy egyéb vizsgálatra. De helyenként változhatnak a terhesgondozások. A papírjaid legyenek nálad!
20 hetes kismami
Még mindig az első vagyok. Meglehet, hogy félreértettelek! A terhesgondozás alatt a védőnőt érted? Én a kórházban történő terhesgondozásról írtam. Ha félreértettelek, bocsika! Ha a védőnőre gondoltál, nekem oda is havonta kell menni. Elsőnek ő tölti ki a kiskönyvet (amit, mindig vinni kell magammal mindenhová) . Vérnyomást és a súlyomat méri minden alkalommal. Tanácsot ad az étkezéssel és egyéb dolgokkal kapcsolatban.
Remélem így már kielégítő a válaszom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!