Megnéznétek a tesztem?
12. dpo-n vagyok kb 3 napja fájnak a melleim és érzékeny a mellbimbóm...kb a 7. dpo-n gyomorégésem volt 2 napig,és a 10.dpon erős petefészek szúrka
gabriella tesztet csináltam,kb 30 perc múlva jött ki a 2.csík..de én úgy látom hogy ez száradási csík csak...
Nézd meg a leírásban, hogy hány perc után kellene kijönnie a csíknak. A tesztek akkor számítanak pozitívnak, ha az adott idő alatt látszik a csík, nem fél órával később. Szerintem, ez sajnos negatív, mivel a legtöbb teszt 3-5 perc alatt megmutatja az eredményt.
Azért csinálj 2 nap múlva egy másikat is, mert ha babás vagy, akkor az már egyértelműen kimutatja! Szorítok!!! :)
Nem merek semmit mondani. Én 5 hetes terhesen ugyanilyet teszteltem,ugyanilyen tesztel de nem 30 perc alatt jött ki az eredmény, hanem egyszerre.
Ismételd meg a tesztelést.
hőm is fent van...37,1
de jó lenne....
dehát van még olyan sok hónap...:-)
Én a 15. dpo-n gabriell tesztel 5 másodperc alatt ezt az eredményt kaptam [link]
Lehet száradási csík, de mivel időntúli, ezért értékelhetetlen. Várj még egy két napot.
Megy a drukk.
Kedves Kérdező!
Nekem ugyanilyen volt, sőt még ennyire sem lehetett látni, csak ha fény felé fordítottam
Ma már 16 hónapos az én kis "csikocskám"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!