Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek melyek a legveszél...

Szerintetek melyek a legveszélyesebb munkahelyek a kismamának?

Figyelt kérdés
Úgy értem, akkor, amikor talán még te magad sem tudod, hogy anyuka vagy, mert annyira az elején tartasz...cipelés, emelés, ezek ugye árthatnak a legelején??
2012. okt. 29. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal veszélyesebb az emelésnél ha valami olyan helyen dolgozik ahol betegek vannak. De ide értem az óvodát, iskolát is.
2012. okt. 29. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
egész terhesség alatt nem szabad cipelni,emelni,sokat talpon lenni.. ezek mind veszélyeztetik a babát.
2012. okt. 29. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Laboratórium, vegyszerek.
2012. okt. 29. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból vallom, hogy bármilyen kereskedelmi munka szigorúan ellenjavallt várandóság idején. Ugye a cipekedés, árumozgatás, gyakran tilos az eladóknak 6-8 órán keresztül leülniük, és a hatalmas stressz, amivel a munka járhat (vevői reklamációk, gyors kiszolgálás, stb.).
2012. okt. 29. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:

gyártósor mellett ácsorogni, vegyi anyagokkal érintkezni, belélegezni őket, cipelni, és járványügyi szempontból rizikós helyeken(bölcsi ovi iskola, korház, szakrendelők szoc otthonok...)

szerintem..

2012. okt. 30. 11:31
 6/7 Golan Trevize ***** válasza:
uránbányában dolgozni
2012. okt. 30. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:
BAhhhh ...
2012. okt. 30. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!