Szurkolunk egymásnak? Ki reménykedik még teherbe esésben?
szisztok
nekem októbet 25.-én jött meg,és elkezdtem inni a cickafark fű teát,ami miatt az első naptól kezdve kis kaparást érzek a méhembe,kissé fura,de gondolom,h teszi a hatását.2év után még elkezdek ebben reménykedni
..aztán pé. után palástfű és az elejétöl kezdve méhpempö

Szia! Én még egy picit reménykedek. Szept.24-én volt meg utoljára a menzeszem. Azóta semmi, teszt negatív. Általában 30 naposak a ciklusaim, 5 nap késésben vagyok. Ha vasárnapig nem jön meg, újra tesztelek. Ha negatív az a teszt is, akkor utána héten elmegyek dokihoz.
Szurkolok mindenkinek :)

Én csatlakoznék a szurkolók táborához:)
Nekem október 22.-én jött meg és 5.-én lesz a pé.nagyon belehúzunk ebben a hónapban:)
Sok sikert mindenkinek!!:)
Tina

szia kedves utolsó előtti,nem nagyon értem,hogyha október 10én volt meg utoljára,akkor,h érezhetsz terhességi tüneteket,hiszen 20.napban vagy,tehát még be sem ágyazodott
mikor volt pé.-d?
szia kedves utolsó gratulálok nektek
mennyi ideje próbálkoztok?neked is hányingert okozott a cickafarkz

Utolsó vagyok
A ciklusom első napjától ittam a cickát, második napjától szedtem mellé esténként a barátcserjét, és a 14. naptól cseréltem le a cickát palástfűre. Ez volt az 5. próbálkozós hónapunk. Előtte hiába mutatta és éreztem a pé-met, nem jött össze. 3-4 hónapja 2 naponta szedem az elevitet és a C-vitamint. Párom pedig ginsenget iszik. Ja és 1 hónapja letettem a cigit. :) Szerintem ez így egyben sokat segített. Szurkolok Nektek nagyon! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!