Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem sikerül teherbe...

Miért nem sikerül teherbe esnem? Mit csinálunk rosszul?

Figyelt kérdés

5 hónapja próbálkozunk sikertelenül, második baba lenne.

Ittam a cickafark teát peteérésig.

orvos szerint minden rendben, nem irt ki semmilyen gyógyszert.

Ciklusom átlagosan 35 napos.

Újévtől megszünik a munkahelyem, vagyis másik városba költözik a cég és emiatt veszélybe kerülne, de ha sikerülne teherbe esnem, akkor nem küldenének el és néhány hónapot kibirnék utazgatással is.

Milyen gyakran kell dolgozni a baba-témán? Milyen helyzetben? Komolyan mondom, már a holdállásban is megbiznék, ha bejönne :)

Előre is köszönöm a segitségeteket!

29/anyuka

2012. okt. 29. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
1 év alatt "kell" összejönnie egy babának, addig még nem beszélhetünk orvosi szempontból problémáról. Azt gondolom, hogy rágörcsölsz, pont a munkahelyed miatt, hogy most azonnal kéne az a pozitív teszt, mert már csak 1-2 hónapig vagy biztonságban. Pont a görcs miatt nem jön össze ilyenkor. Persze könnnyű azt mondani, hogy engedd el a gondolatot és a baba is jönni fog, amikor akar, de nincs nagyon más lehetőség. Mehetsz kivizsgálásra, de kevés az időd, lehettek többet együtt, de rágörcsölsz. Nem irigyellek, nem könnyű a helyzeted, de ilyen lelkiállapotban nem is fog összejönni.
2012. okt. 29. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem jön, mert nagyon szorít az idő, és rá vagy görcsölve a témára. Ha jönni akar, úgyis jön mi már másfél éve próbálkozunk és nincs eredmény, a világon mindent kipróbáltunk pedig...
2012. okt. 29. 10:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Eddig nem stresszeltünk rá, csak múlt héten pénteken közölték a munkahelyemen a helyzetet.

Nem értem mit csinálunk rosszul. Pedig a jelek peteérésre utaltak, de nem hőmérőztem és nem teszteltem, csak figyeltem a testem.

2012. okt. 29. 10:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne görcsöljetek rajta csakis azért mert a munkahely miatt. Tapasztalatból mondom 7évig próbálkoztunk sikertelenül orvos mindent rendben talált. Vissza gondolva a sok stressz lehetett a gond. Június végén én is átkerültem másik részre és júliusban össze is jött.
2012. okt. 29. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!