Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek miért van ez,...

Szerintetek miért van ez, lehetséges vagy csak ábránd?

Figyelt kérdés
A férjem azoospermás,herebiopszia műtét sikeres volt,jó ereménnyel.Szóval esélytelen a baba természetes úton,bár az egyik spermavizsgálaton találtak 1db spermiumot.Nekem magas a prolaktin szintem és bromocriptint szedek,ezzel hónapok ota napra pontosan jön meg.Mindig a 32. napon jön meg.Ma vagyok a 33. napon sehol semmi:( Decemberben lesz a lombikunk,pont egy hónap mulva.A baba gondolom esélytelen.2 éve szenvedünk h babát szeretnénk.Fájnak a cicijeim mint amikor megjön.Annyira félek,annyira jó lenne ha a szervezetem nem vacakolna így lombik előtt,eddig hónapok ota nem volt semmi a bromocriptin beállította rendesen.És mikor végbe érnénk akkor meg nem jön meg:(
2012. okt. 28. 22:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
lehet a stressztől hogy annyira várod csak azért sem jön.
2012. okt. 28. 22:51
 2/14 A kérdező kommentje:
ezen énis gondolkoztam,de igazából totál lekötöttem magam csináltam egy iskolát és azt gyakorlom.Hát azt érem h nagyon nehéz ezt az egészet végig csinálni.
2012. okt. 28. 22:55
 3/14 anonim ***** válasza:
elhiszem hogy nehéz, de mivel scak igy van esélyetek muszáj végig csinálni. Remélem hamar sikerül:) prolaktint nézess elötte mert ha magas felesleges az egész.
2012. okt. 28. 22:58
 4/14 A kérdező kommentje:
most csinálták a 23. napit,még nem tudom az eredményt.Csak olyan furi h 2-3 hónapja rendesen menstuálok és most megint nem jön meg:(
2012. okt. 28. 23:07
 5/14 anonim ***** válasza:
fránya dolog ez a prolaktin. inzulint nézetek? gyakran a PCOS kisérő tünete csak az emelkedett prolaktin szint. Van mikroadenomád is?
2012. okt. 28. 23:11
 6/14 A kérdező kommentje:
nincs.Elvileg minden rendben.Végig vizsgáltak.Emelték a prolaktin adagomat ciklus vévigvizsgálás volt,majd kotroll vérvétel a prolaktinnal és minden ok volt.
2012. okt. 28. 23:20
 7/14 A kérdező kommentje:
most a lombik miatt kértek mégy egy 23.napi vérvételt.
2012. okt. 28. 23:26
 8/14 anonim ***** válasza:
remélem rendben lesz és sikerül:)
2012. okt. 28. 23:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Én már hallottam olyan sztorit, hogy kb ugyanilyen körülmények között mégis terhes lett a nő természetes úton, holott az orvosok esélytelennek tartották. Szerintem csinálj egy tesztet, ártani nem árthat.
2012. okt. 29. 03:11
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát 2 évet végigteszteltem teli csalódással.Titkon énis reménykedem mindig,de közben tudom h nem lehet.A férjemmel 2 hónapja szedetem a Fer 14-et.
2012. okt. 29. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!