Irén24 kérdése:
Baba Lehetséges?
Figyelt kérdés
Menzeszem 2 hónapja 26 napra jött meg ,most is ugy vártam de nem jött meg 26. napra 27.napon vagyok,kb 2 hete szúró fájdalmat érzek az alhasamban inkább jobb oldalon de van mikor mindkét oldalt ,azt veszem észre mintha többet ennék a szokotnál ,lehet hogy (Ö) AZ?már 4. hónapja tervezük ,nektek milyen tünetek jelentkeztek a nem várt elött?2012. okt. 24. 12:45
1/3 anonim válasza:
Bocsi, hogy írok, én sajnos most teszteltem egy negatívat, sajnos 10 nap késés után, de nálam valami nagy probléma lehet.
Ami miatt írtam: Kívánom, hogy legyen ott az a két csík, nagyon szurkolok, még így látatlanban is -de komolyan-!
Mikor tesztelt?
Két erős pozitív csíkot és utána boldog babavárást!
2/3 anonim válasza:
Nekem is hasonló tüneteim voltak/vannak. Hétfőre nem vártam, nem is jött meg. Ma + lett a tesztem!
Szerintem tesztelj 1-2 nap múlva, ha baba van a dologban kimutatja már!
Drukkolok, hogy + legyen!!!
3/3 A kérdező kommentje:
Nemrég megjött:(
2012. okt. 24. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!