Ezektől nem vetélhetek el?
több kérdésem is lenne ,de nincs türelmem kivárni az egy-egy órákat, szóval előre is bocsi...
most álltunk rá a projektre, és az lenne a kérdésem, hogy ha még nem tudom, de sikerült az akció, akkor a következőktől nem-e lehet vetélésem, még mielőtt megtudnám a jó hírt:
- ugye néha azt mondják, h nem jó sexelni,mert az orgazmus méhösszehúzódásokat okoz. a csikló orgazmus is, vagy csak a hüvelyi?
- ha még nem tudom h terhes vagyok-e mennyit lehet maximum cipelni? a munkámban van amikor olyan 10-12kg-at kell cipelni, de nem sok távra, de még nem akarom mondani, hogy mit tervezek a párommal...
előre is köszi
Ha az első kérdésedre igaz lenne a válasz akkor soha senki nem esne teherbe aki rendszeres nemi életet él.
A beágyazódás sem függ attól, hogy az anyuka csak 1 kiló súlyt cipel.
Egy egészséges terhességnek nem igazán lehet ártani. Az alkalmankénti cipekedés sem árthat, nyilván nem terhesen kell 50 mázsa szenet lehordani a pincébe.
júli 24-én és ált 30-31 naposak a ciklusaim
a ciklus.hu is mára írta a p.é-t, és érzem is a hasam alul
a hétvégén két naponta voltunk együtt a párommal és most fogok menni gyógyszertárba palástfű teát venni
nagyon remélem meghozza a hatását, és hónap végére már kisterhesnek mondhatom magam:D
félni ezektől, amiket te leírtál, csak a menzi kimaradása után kell. Szóval a sorrend: először elmaradt menzinap, utána teszt, és ha pozitív, utána semmi szex és semmi emelés az első orvosi vizsgálatig, hat hetesen.
15 hetes pocis
Szia,
ezektől nem vetélhetsz el, és minél harmonikusabb a szexuális életetek, annál nagyobb az esélye, hogy megfoganjon a Pici.
Az emeléssel igazából a második harmadtól kell vigyázni, akkortól úgysem fogsz tudni emelni, elkezd fájni a derekad, megnő a pocid.
Persze nagy súlyokat ne emelj.
A szex a kilencedik hónapban beindíthatja a szülést, de előtte egészséges terhességnek nem árt, hacsak nincs nagyon lent a méhnyakszáj.
Egészséges terhességnek nem árt a szex (a 6. hét előtt sem, kedves 17:28-as válaszoló), sem a mérsékelt emelés. Amitől óvakodni kell: az a rázkódás és az oxigénhiányos állapot, azaz ne végezz olyan munkát vagy sportot, amitől kifulladsz.
Hüvelyi és csiklói orgazmusnál is összehúzódhat a méh, de nem törvényszerű.
köszi a válaszokat, csak próbálok mindent megtenni, hogy sierüljön végre, és nehogy én okozzak valamit, amivel bajt csinálnék...
köszönöm a honlapcímet is
boldog babavárást a már pocisoknak és sok szerencsét a velem egy cipőben járóknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!