Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! Clostyt szedtem, most...

SOS! Clostyt szedtem, most pedig 4 napig Estrofem 2 mg-os tabit! Sikerült valakinek a baba ezektől a gyógyszerektől?

Figyelt kérdés

Ha valaki szedte már ezt a gyógyszert, akkor légyszi írja le,hogy mik voltak a tapasztalatai?! Segített a baba megtapadásában? Már lassan két éve próbálkozunk, de sajnos valamiért nem sikerül! :(

Ma voltam uh-on, van egy szép nagy 20mm-es tüszőm,doki szerint holnap fog megrepedni! Felírta ezt a gyógyszert, de nem mondta, hogy ez mit fog csinálni.

Köszi a válaszokat előre is!

2011. júl. 22. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is szedtem a Closti-t. Egy adagot. Most én is várok.

Annyit mondhatok, hogy nem jött meg, már majd 2 hete....

Ismerek olyat, aki szintén szedte, és rögtön az első hónapban összejött nekik a baba....

De olyat is ismerek, aki már a 3x adagot szedi, és az elsőnél tévesen kimarad neki.

Nem ijesztgetésként írom Neked.

Sok szerencsét! Drukkolok Neked! :D

2011. júl. 22. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyos vagy! Én is drukkolok Neked!!!!

Bízom benne, hogy most már végre sikerülni fog!

Te nem kaptál más gyógyszert mellé?

2011. júl. 22. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem.

De előtte szedtem a PreMens tablettát, 3 hónapig, napi szinten. Attól helyre jött a ciklusom, aztán egyszer csak kimaradt. Dokihoz mentem. Majd felírta a Norcolutot, amitől megjött és rá kellett szednem a Closti-t. Most pedig nem jött meg...

Köszi!

Azért írd majd meg, hogy mi lett veled!

2011. júl. 22. 21:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Azt hiszem ezt a másik gyógyszert azért kaptam, hogy vastagodjon a nyálkahártya, hát kíváncsi leszek!

Neked a clostytól nem volt folyásod? Elvileg holnap lesz ovu, és rengeteg krémes folyásom van. Ez attól lehet?

Miért nem jön meg Neked? Lehet, hogy írtad, csak én nem voltam figyelmes! Akkor bocsi!

2011. júl. 22. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt sajnos nem tudom, hogy okozhat-e ilyet a Closti, de biztos, hogy a krémes és testápolós vagy "ragacsos" vagy más néven a tojásfehérjéhez hasonló állagú nyálka az már az ovu-kor vagy előtte van, szóval hajrá...

Nekem is van hasonló folyásom, de nem hinném, hogy ez attól lenne.

2011. júl. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!