Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Babát szeretnénk!

Lehetek terhes? Babát szeretnénk!

Figyelt kérdés
Ma van negyedik napja hogy késik! Utoljára szeptember 27én jött meg. A nem várt elött pár nappal elkezdett feszülni a mellem és azóta is feszesebb mint általában. Nagyon fáradékony vagyok és van folyásom is. Fejfájás és hátfájás is szokott gyötörni. Sűrűn megyek pisilni már kb másfél hete. Csináltam 3 tesztet és mind a 3 negatív. Szerintetek van még esélyem? :( Párom azt mondta nem higgyek a tesztnek.
2012. okt. 27. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető, hogy terhes vagy, a tünetek eléggé erre utalnak.

Esély arra is van, hogy annyira szeretnél babát, hogy beképzeled magadnak a tüneteket.

Várj még három napot, és keresd fel a nőgyógyászod! Ő ennyi idős terhességnél már (valószínűleg) meg tudja mondani, és a tesztek is valószínűbb, hogy kimutatják.

2012. okt. 27. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem van esély a terhességre. Nálam is kb ezek a tünetek jelentkeztek meg én legbelül éreztem is, hogy valami változás van :-) Én azt javasolnám, hogy vegyél többfajta tesztet, mert nálam volt olyan, ami nem mutatta és volt, ami igen. Ha még mindig negatívak lesznek és nem jön meg, akkor kérj vérvizsgálatot. Háziorvos ad beutalót, azzal mehetsz vérvételre.
2012. okt. 27. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyszer nekem is volt egy beképzelt álterhességem. Minden tünetet produkáltam, több mint 2 hetet késett. Minden teszt negatív lett. Az orvosi vizsgáltok is negatívok lettek. Mikor elfogadtam, hogy nincs baba, akkor másnapra megjött. Majd rá pár hónapra megint nem jött meg, de akkor semmilyen tünetem nem volt, csak a meg akar jönni érzés. Egy hét után mertem tesztelni, szép erős 2 csíkos tesztem lett. Az én férjem is mindig azt mondta, hogy a tesztnek ne higgyek, mert az megbízhatatlan, de érdekes, hogy ha annyira megbízhatatlan, akkor nekem és sok sorstársamnak miért mutatott valósat?

De attól még lehet, hogy neked nem mutatja. De a béta hcg hormontól vannak a terhességi tünetek, ezt a hormont érzékeli a teszt is. Tehát ha van tünet, akkor van pozitív teszt is.

De ha az jobban megnyugtat, jövő héten keress fel egy orvost.

2012. okt. 27. 13:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Mindenképp elmegyek orvoshoz:) Igen nagyon szeretnénk babát és lehet hogy túlságosan! Megyek és veszek más fajta teszteket. :) :)
2012. okt. 27. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Elmondom saját példámat! 32 napos ciklusnál a 41. napon lett + a teszt. Már a létező összes féle tesztet kipróbáltam a 100 Ft-ostól a 3500 Ft-osig. Egyik sem mutatott mást. Aztán csak nem nyugodtam meg, mert tünetek nekem is voltak. Aztán csodák csodája + lett a teszt. (100 Ft-os, vaterás.) :-D Már 10 hónapos a kis csodababánk.

Drukkolok hogy neked is így legyen és csak a pé-d legyen egy kicsit elcsúszva, mint nekem volt annak idején.

2012. okt. 27. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!