Lehetek terhes? Babát szeretnénk!
Elképzelhető, hogy terhes vagy, a tünetek eléggé erre utalnak.
Esély arra is van, hogy annyira szeretnél babát, hogy beképzeled magadnak a tüneteket.
Várj még három napot, és keresd fel a nőgyógyászod! Ő ennyi idős terhességnél már (valószínűleg) meg tudja mondani, és a tesztek is valószínűbb, hogy kimutatják.
Egyszer nekem is volt egy beképzelt álterhességem. Minden tünetet produkáltam, több mint 2 hetet késett. Minden teszt negatív lett. Az orvosi vizsgáltok is negatívok lettek. Mikor elfogadtam, hogy nincs baba, akkor másnapra megjött. Majd rá pár hónapra megint nem jött meg, de akkor semmilyen tünetem nem volt, csak a meg akar jönni érzés. Egy hét után mertem tesztelni, szép erős 2 csíkos tesztem lett. Az én férjem is mindig azt mondta, hogy a tesztnek ne higgyek, mert az megbízhatatlan, de érdekes, hogy ha annyira megbízhatatlan, akkor nekem és sok sorstársamnak miért mutatott valósat?
De attól még lehet, hogy neked nem mutatja. De a béta hcg hormontól vannak a terhességi tünetek, ezt a hormont érzékeli a teszt is. Tehát ha van tünet, akkor van pozitív teszt is.
De ha az jobban megnyugtat, jövő héten keress fel egy orvost.
Elmondom saját példámat! 32 napos ciklusnál a 41. napon lett + a teszt. Már a létező összes féle tesztet kipróbáltam a 100 Ft-ostól a 3500 Ft-osig. Egyik sem mutatott mást. Aztán csak nem nyugodtam meg, mert tünetek nekem is voltak. Aztán csodák csodája + lett a teszt. (100 Ft-os, vaterás.) :-D Már 10 hónapos a kis csodababánk.
Drukkolok hogy neked is így legyen és csak a pé-d legyen egy kicsit elcsúszva, mint nekem volt annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!