Abbahagytam a Merckformin szedését . Késhet emiatt, VAGY terhes lehetek szerintetek?
Nem hiszem, hogy a gyógyszer abbahagyása miatt van!
Szerintem terhes vagy, de ha igen, akkor minél előbb derítsd ki és konzultálj a nőgyógyászoddal vagy endokrinológusoddal, nehogy a gyógyszer abbahagyása miatt valami baj legyen!
Kérlek írd meg a teszt eredményét! :)
Második vagyok.
Az én véleményem a következő, ha kíváncsi vagy rá.
Azokból az infokból kiindulva, amit írtál, 99%ra mondom, hogy babás vagy!
Nekem csak akkor volt halvány pozi a tesztem, mikor ciszta miatt volt az. De akkor nem szedtem a gyógyszert.
Mióta szedem a gyógyszert, azóta egyszer volt halvány pozi, amikor babás voltam.
Mivel délben csináltad és 25ös tesztet, azért halvány pozi!!!!
Ha reggel csináltad volna, vagy 10eset, akkor erősebb lett volna!
Plusz csak enyhe pcod van!!! Tuti terhes vagy!!!!!!
De azért várom a holnapi tesztet, gondolom csinálsz :)
Nem gondoltál még arra, hogy vaterán olcsón vegyél? Kb 100 ft db-ra jön ki. Én 25 dbot vettem annak idején, felét elajándékoztam.
Megértelek, mert amúgy nagyon drágák.
Kérlek arra figyelj, hogy 10es érzékenységűt vegyél, mert az hamarabb kimutatja. Meg ha nem tudod reggel megcsinálni, egy pohárban beteszed a hűtőbe és később is megcsinálhatod.
A mensis fájdalom nekem is megvolt, mindig azt hittem, na majd ma megjön.
A képet megnézném :)
Igen, nagyon vékonykák azok a tesztek, de nekem bevállt. Lehet, hogy eladó függő a dolog.
A negatívon nem annyira látom, de a rendesen szerintem halványan látszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!