9. dpon leesett a hőm 37-ről 36,8ra?
7.dpo-n 36.8 volt majd 8. dpo-n 37,0 majd ma a 9.dpo-ra 36.8 ra esett
nem volt meg a pém?(már a pé-nek is örülnék)
Hát vszínűleg le. Sajnos a petesejt igen kevés ideig életképes (12-24 óra). A spermium kitartóbb.
Ha már felment a hő, akkor jó eséllyel késő.
hónap közepétől???
akkor kezdtem el mérni amikor megjött...előtte minek?
mensi 2. napjától mondta nekem a dokim...meg orvos is ajánlotta hogy ha felmegy a hő akkor kell...
anyumnak is ezt mondták régen az orvosok ...és vagyunk 2en testvérek..meg lennénk már többen is... csak anyum nem akarta régen....
amugy meg szerintem változó....van akinek akkor sikerült amikor felment a hője...van akinek akkor mikor lent volt...nem egyforma mindenkinél....
volt aki sokáig úgy próbálkozott hogy amikor lement a hője...és mégse sikerült...majd miután akkor mikor felment egyből sikerült neki...senkinek a szervezete nem egyforma...de olyan is van hogy amíg fáj a has addig reped a tüsző..mert mikor már nem fáj akkor már kiszabadult...mert feszíti és azért fáj ovukor
de nekem úgy nem sikerült hogy leeséskor...úgyse hogy 2 naponta...most így próbáltam
olyan nincs hogy nem lesz!!!ilyet nem szabad mondani!!!!!lesz.es akkor te leszel a legboldogabb ember az egesz foldon!!!
de meg ez is.milyen mar ha ragorcsolok nem jon??akkor kellene jonnie a kicsinek:-) mert azert akar egy nő mert felnott.van mibol felnevelni...a tudatlan kamaszok meg nem gorcsolnek ra nekik meg csak ugy konnyen jon...pedig a babanak nem oda kene szuletni ahol nem akarjak csak felelotlenul kef...k!!!nekunk kell akik szeretnek imadnank es barmit megtennenk ertuk!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!