Nem várt menszi előtt leesett a hőm, nem jött meg azóta sem, és most azóta megint fent van a hőm. Ez mitől van?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 07:06
1/16 anonim válasza:
Attól,hogy nagy valószínüséggel babát vársz:)))))Tesztelj,ès ird ,hogy mi lett..Drukkolok:)!!
2/16 A kérdező kommentje:
Bár úgy lenne!!!:))))A mai napon szaladásból fog állni,de holnap reggel tesztelek,és megírom!:))Köszi a drukkot!:))
2012. aug. 10. 07:19
4/16 A kérdező kommentje:
Oké!;)
2012. aug. 10. 07:25
5/16 anonim válasza:
nagyon valosznü hogy terhes vagy nekem is pont igy volt menszi napján leesett a höm , másnaptól megint felemelkedett és terhes vagyok
6/16 anonim válasza:
Jajj ez valószínűleg tényleg baba.:) Nagyon szorítok! Írd meg holnap az eredményt! 27+5 hkm
7/16 A kérdező kommentje:
Oké,mindenképp megírom.Köszönöm nektek!:)))
2012. aug. 10. 11:13
8/16 A kérdező kommentje:
Jah,azt elfelejtettem írni,hogy néha szurkál a hasam.Nem mindig,csak néha-néha.Valamint gyakran járok pisilni.Van 1-2 dolog,amit eddig nem éreztem.
2012. aug. 10. 12:36
9/16 anonim válasza:
Első vok.Szerintem tuti az:)))))De majd irj!!
10/16 anonim válasza:
hány napja van fent a hőd?betudod linkelni a görbéd? és hány napra esett le hőd?
nekem így alakult a görbém és alig véreztem csak az első 2 napban volt piros a vér :/
jól átvert pedig reménykedtem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!