Le kell adni a napi kávéadagomból, ha terhes leszek?
Én terhesség elött sem ittam kávét, hanem cappucinót (porból) vagy 3in1-et, de mikor terhes lettem,izonyat kívántam a sima főzött kávét. Ígyhát napi 2-t megittam, sok tejjel. Aztán ez elmúllt a 14.héten, azóta megint nem birom meginni,visszatértem a 3in1-re, abból napi 2-t szoktam, ritkán 3-mat.
Migrénre igen szoktak kávét inni,én is ismerek olyat,akinek ez segit.
Szerintem próbáld meg te is a 3in1-et, hátha az is jót tesz a fejfájásodnak, és abban úgysincs annyi koffein,vagy lehet hogy szinte semmi.
Ha nem,akkor beszélj az orvossal, de én úgy gondolom inkább kávét igyál,mintsem naponta gyógyszert szedj amikor fáj.
Úgy tudom, napi 1 engedélyezett. Én nem tudok lemondani róla, napi egyet iszok kétfelé bontva sok tejjel. Fél adag reggel, fél adag ebéd után. Fel sem ébred rá (nyilván egészségesebb lenne ha ennyivel sem mérgezném de ez az egyetlen luxus az életemben most) szoptatáskor viszont leálltam róla hónapokig mert hasfájós volt a nagyobb gyermekem.
Fejfájásról annyit hogy nagyon migrénes voltam terhesség előtt, de amint megszűnt a munkahelyi stressz és a monitorbámulás, megszűntek a fejfájások is, hátha te s így jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!