Volt már köztetek olyan, aki pajzsmirigy alulműködés
miatt hormonpótlást kapott és a következő hónapban nem
jött meg a mensije?
Figyelt kérdés
Áprilisban született a kisfiam. Augusztus 20-án jött meg először a menstruációm, majd megjött szeptember 20-án is. Szeptember 16-án kezdtem a hormonpótlást. 1 hétig 25 microgramm, aztán azóta 50 microgramm. Már október 25-e van és még mindig nem jött meg. :(
Újabb vérvételre és ellenőrzésre 2 hét múlva kell mennem.
Azért vagyok szomorú, mert januártól kistesót tervezünk....
Normális hogy nem jött meg? És miért lehet az, hogy mikor nem szedtem semmit, akkor rendesen megjött? Történt már valakivel ilyesmi? Beáll majd a dolog?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 25. 09:50
1/8 anonim válasza:
Nekem még a babaproject közben kiderült a pajzsmirigy alulműködés, arra szedem most a gyógyszert,de nekem ugyan úgy megjött a mensim, a baba viszont sajna azóta sem :(
2012. okt. 25. 09:56
2/8 anonim válasza:
nem vagy terhes?
2012. okt. 25. 15:33
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod első válaszoló. Hát remélem nemsokára megfogan nálatok a kis baby. Kitartást!
2012. okt. 25. 15:47
4/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy terhes lennék, mert csak egyszer voltunk együtt a párommal ebben a hónapban és akkor is óvszert használtunk.....
2012. okt. 25. 15:49
5/8 anonim válasza:
Nem hiszem hogy terhes lennék, mert csak egyszer voltunk együtt a párommal ebben a hónapban és akkor is óvszert használtunk.....
akkor nincs ötletem,mert nekem mindig megjött időben,pedig pm alulműködésem van nekem is...
2012. okt. 25. 16:19
6/8 A kérdező kommentje:
Ok....! Köszönöm a választ.... Hát akkor nem tudom. Lehet semmi köze hozzá a pajzsmirigy hormonnak....
2012. okt. 25. 16:38
7/8 anonim válasza:
lehet,hogy el kéne menned egy teljes hormonvizsgálatra,az két vérvételből kimutatja,ha ilyen jellegű a gond.Nekem is csinálta amikor babát akartunk.
2012. okt. 28. 10:37
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat és a segítséget! Képzeljétek megjött 1 héttel később...... :) Mostantól hőt is mérek, aztán meglátom hogyan alakulnak a következők....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!