Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pajzsmirigy alulműködés...

Pajzsmirigy alulműködés esetén teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
3 éve van pajzsmirigy alulműködésem. Már szeretnék kisbabát régóta nem védekezek és semmi. Először azt hittem a pasival van baj, de most új párom van és nem esek teherbe. Kétségbe vagyok esve:(:(:(:(
2012. márc. 4. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Szedsz rá gyógyszert? Mert a TSH-nak 2 alatt kell lenni babához.

Én 3,7-tel kezdtem, gyorsan lement. Azóta is szedem a bogyót.

2012. márc. 4. 16:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen szedek. Decemberbe 11 volt a véreredményen. Majd most a napokba megyek vérvételre. Egyébként akkor ha nincs 2 alatt nem jön össze a baba?
2012. márc. 4. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel amiatt nem sikerül nálad a baba.
2012. márc. 4. 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:

De összejöhet a baba magasabb TSH-val is, csak ha összejön, akkor vetélésre is van esély, persze nem 100%-os.

Nekem terhességre már túlműködésbe ment át (0,01), mert emelték a gógyi adagomat, de mondta a dokim, az nem baj. Lehet azért se hízok, mondjuk nem bánom, de majd fogok úgyis:)

2012. márc. 4. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én egy új válaszoló vagyok!Nekem 3.5 a TSHm!

Ti milyen gyógyszert szedtek????

2012. márc. 4. 18:20
 6/10 anonim válasza:
Én is babát szeretnék és nekem is pajzsmirigy alulműködésem van. 4éve nem védekezünk.3,7 volt a legmagasabb értékem,3 havi 50mg-s letrox szedése után lement 2,7re. Egy hónapja megemelték 100as-ra a letroxot. A doki szerint közel a cél.
2012. márc. 4. 18:39
 7/10 A kérdező kommentje:
4 éve nem jött össze a baba? te jó ég. nekem 11 es a tsh-m és most euthyrox 75 öt szedek. elötte szedtem 50 est. akkor tuti nem velem van a baj csak a pajzsmirigy az oka hogy nem jön a baba?
2012. márc. 4. 18:59
 8/10 anonim ***** válasza:

1., 4. vagyok.

Én is Letroxot szedek. 50-essel kezdtem, aztán 75-össel, mikor terhes lettem, 100-ast szedek.

Azért féltem a gyógyitól, mert éhgyomorra kell és fél óráig nem lehet enni-inni. Hétköznap oké, hétvégén meg ha hajnalban felkelek, bekapom. De a 100-as is nagyon pici.

Asszem még thiroxint is szoktak adni.

2012. márc. 4. 18:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem,ha minden más eredményed jó amit vérvételen néznek,van peteérésed (prolaktin,progeszteron érték stb) és a petevezetékeid is átjárhatóak akkor valószínű nálad tényleg az a gond,hogy a TSH 2felett van!

Amíg a többik nem zárják ki,addig nehéz megmondani csak emiatt nem esel e teherbe!

2012. márc. 4. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem szülés után alakult ki pajzsmirigy alulműködésem, a Kék jód csepp helyre hozott plusz a Paleo étrend. Nem kellett gyógyszert szednem!

[link]

2012. márc. 4. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!