Miszükséges a mai világba a gyermekáldáshoz?
Szerintem ez hülyeség, a ti döntésetek, ha el tudjátok látni öket, akkor mért ne??
Mi sem azért lakunk a szülői házban mert nem tudnánk albit fizetni, sőt, akartunk elköltözni, de ugy áltak a dolgok, hogy mindenkinek jobb volt ha maradunk.
Mihelyt összejön a pénz veszünk saját házat, már csak pár év.
Én nem hallgattam soha azokra akik ilyet mondtak, a nagymamám az esküvőnket is ellenezte, hogy minek, fölösleges pénzkidobás, ugyse jön még a gyerek...És? A mi életünk a mi döntésünk.Ha akarsz ugyis elmész egyetemre.
Ha a tökéletes pillanatra várunk az sose jön el.
Sinen van az életünk, nem kell ennél több.Csak szeretet. Az meg van bőven.
Hálisten a szülők már várják az unokát ugyh...ennyi
Egyetértek az első hozzászólóval.
Én mondjuk elég fiatal vagyok még, 20éves, a vőlegényemmel most vágtunk bele a baba projektbe. Mi se vagyunk milliomosok, de mindig is fiatalon szerettük volna az első picit, ezért belevágtunk. Most Fix albérletben vagyunk, intézzük a saját lakást, hogy mire jön a gyerkőc meglegyen. Vőlegényemnek fix munkája van, és havi 30.000-40.000ret rakunk félre, hogy mindent megtudjunk majd venni a gyerkőcnek.. :)
Utolsó előtti vagyok: Én 20éves vagyok, a vőlegényem 22éves. (tudom, nem vagyunk túl idősek, de régóta együtt vagyunk és mindig is fiatalon szerettük volna az első babát)
Én pénzügyi asszisztens vagyok, innen fogok elmenni GYED-re; páromnak Személy és vagyonőr végzettsége (is) van; Biztonsági felügyelőként dolgozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!