A Kaáli intézet tényleg nem OEP támogatott?
Érdekes...
én most kezdtem neki az 5-ik lombiknak, és mindegyiket támogatja a TB.
Az előzetes vizsgálatokért kell náluk fizetni, az első konzultációt, és ha két kezelés között megbeszélés van a dokival. De elfogadnak máshonnan hozott leleteket is, tehát ha ráérsz kivárni míg ezek tb alapon elkészülnek, akkor ezt meg lehet úszni. A gyógyszereket mindenhol ki kell fizetni.
Talán tudnak valamilyen változásról, amit még nem jelentett be Viktor??? Az nagyon szomorú lenne, mert egy lombik kezelés átlagembernek kifizethetetlen, vagy nagyon hosszú időre eladósodna a pár. :-(
Megkérdezhetem, miért kell lombikra mennetek?
Ha a doki PCO-ra gyanakszik, akkor ki kéne vizsgálni. Nekem sem nagyon volt tipikus tünetem, mégis baj van z inzulinommal.
Endokrinológus, egy vérvétel az egész, és biztosra megmondják, hogy van-e gond, vagy nincs. Mindenképpen érdemes lenne még lombik előtt utána járni, mert ha tényleg van gondod ezzel, a lombik sikerességének az esélyét is csökkenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!