Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit gondoltok a tiniterhess...

Ti mit gondoltok a tiniterhességről?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 22:58
1 2 3
 21/25 TomMunk válasza:

Az attól függ, hogy mitől, és hogy hogy neveli a gyereket!

pl.: Ha megerőszakolták, de rendesen helyt áll anyaként a személy, akkor nincs vele semmi baj SŐT még akár büszke is lehet a helytállására ;)

Viszont ha például valami "nagy" szerelem alapján valakivel 13-14 évesen valaki összehoz egy gyereket, nem szól róla senkinek és elvetetni sem akarja, SŐT esetleg az első néhány hónapban szereti is a kicsit, aztán le se ***ja és lepasszolja anyunak-apunak-nagyszülőnek AZ SZÉGYEN GYALÁZAT!

2012. okt. 28. 08:08
 22/25 anonim ***** válasza:
35%
Cigány szokás.
2012. okt. 28. 09:15
 23/25 A kérdező kommentje:
Cigany szokas. Persze.xd ezen jot kaacagtam...1.nem mindegyik olyan 2. Ok naluk mar 14 evesen van..es ez eleg nagy paraszt mondat volt.nem vagyok cigany,de attol heg azok szerintem nem kell elitelni oket..ok is ugyan anyit ernek mint te.es hidd el nem mindegyik ugyan olyan.;-)
2012. okt. 28. 12:46
 24/25 gsmtomi válasza:
Szörnyű ,ha ilyesmi megtörténik...óvatosnak kellett volna lenni....
2012. okt. 30. 07:33
 25/25 anonim ***** válasza:

"Cigány szokás."

Valamiért nem divat erről nyíltan beszélni, egyes fajok bizony korábban érnek testileg, igaz gyorsabban elvirágzanak a lányok. Ezért van az is, hogy 9 éves korban, vagy hamarabb menstruélni kezdenek, azaz fizikailag közel ivarérettek. Ezek 14 évesen már nyugodtan szülhetnek, a szövődmény minimális ellentétben a magyarral. Nem mindenkinél törvényszerű ez, de statisztikailag megáll. Így működik a genetika. Ennek megvannak az adott fajspecifikus előnyei és hátrányi egyaránt - én nem bántanék senkit érte, főleg mivel sok fajra jellemző a dolog, legfeljebb még nem ebben az országban élnek tömegesen.. Egyiknek ilyen az alapprogramja, másiknak meg olyan - együtt kell élnünk, egy társadalomban. Egyébként a másik dolog: lassan kihal a magyar lakosság, annyira nem szaporodunk. Helyette megy a szöveg, hogy anyagi okai vannak - meg "jövőt a gyereknek", kutyafüle zöldségek. Nem azért, de háborúk után dokumentáltan legmagasabb a szaporodási ráta, pedig ott aztán anyagi okokról beszélni se lehet, Alig van kaja, infláció miatt se pénz, se munkahely évekig és romokban minden: óvodák, bölcsik, iskolák, egészségügy... Egy dolog van az emberekben: a sok rossz utáni "csak jobb lehet már" jövőképe. Ebben az országban meg ez az optimizmus nincs, beteg a társadalmunk. Ez pedig nem a mostani korrupt rendszer miatt van, hanem mert generációk óta gondosan beleültették az emberek fejébe a hibás gondolatot. Ettől nincs gyereke a magyarnak. A cigány meg úgy van vele, mint a magyar a háború után: Majd lesz valahogy! - Na, neki meg ettől van! Melyiknek van igaza, mindenki döntse el maga, de nem a cigány társadalom haldoklik és végzi ki saját magát mindenféle ellenállás nélkül, hanem a magyar... És ez sem a cigányok hibája: nélkülük se szaporodnánk, ők az erőforrások részleges átvételével legfeljebb kicsit (nem olyan sokat, mint állítják)gyorsítanak a folyamaton, viszont tükröt tartanak elénk, hogy vegyük már észre magunkat. Ezt mondom én is: ideje lenne észrevenni magunkat és nem lebeszélni anyákat a gyerekvállalásról, máskülönben biológia gondolkodik helyettünk és az a gondolat nekem nagyon nem tetszik. :(

2012. okt. 31. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!