Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit gondoltok a tiniterhess...

Ti mit gondoltok a tiniterhességről?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 22:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
94%

Valamelyik csatornán megy egy ilyen műsor.Mindig a csajok húzzák a rövidebbet.Nagy szerelem,fogadkozások,aztán a csaj nevelgeti a családjával a gyereket,a pasi meg lelép a haverokkal bulizni.

Sz@r ügy.De úgysem hiszik el,ha mondják nekik,hogy ez lesz.

2012. okt. 23. 23:16
 2/25 anonim ***** válasza:
34%
Felelőtlenek.
2012. okt. 23. 23:19
 3/25 anonim ***** válasza:
10%
Közösülni házasságban kell, gyermeknemzés és nem az élvezkedés céljából. Akik idő előtt teherbe esnek, azok nem vigyáztak a tisztaságukra.
2012. okt. 23. 23:26
 4/25 Malats ***** válasza:
100%
Az utolso válaszolo már a másik véglet. A kérdésre: felelötlenség, és nevelés probléma.
2012. okt. 23. 23:42
 5/25 anonim ***** válasza:
78%
Ellenzem!
2012. okt. 24. 02:21
 6/25 anonim ***** válasza:
95%

Amíg az ember tini, szerintem mindent el kel követni hogy ne essen teherbe.

Ha már megtörtént a baj, akkor meg felelősségteljesen kell dönteni, megtartja e vagy sem. Ha megtartja akkor meg akárhány éves, ismét felelősségteljesen fel kell nőni a feladathoz, nincs többé gyerekkor, fel kell nevelnie, 80%-ban egyedül, később pedig nehezebb lesz találni egy párt ha már van gyerek.

Úgy gondolom ez csak annyiban különbözik a "felnőttkorban becsúszott gyerek" - témától, hogy a tinik lelki világa még nincs kész egy ekkora lépésre, nem önállóak, nem önfentartóak. Ez a gyereken fog visszaütni.Ebből a szempontból felelőtlenség.

Viszont, akik tiniként teherbe estek, vállalták, és tisztességesen felnevelik a gyereküket, azok előtt emelem a kalapom.Ebből a szempontból tiszteletreméltó.

Én igy gondolom, lehet kövezni.

2012. okt. 24. 09:17
 7/25 anonim ***** válasza:
70%
Nem mindegy, hány éves az a 'tini'.. Engem anya tiniként szült, felnevelt, bár sok segitséget kapott, tény, hogy másképp ilyen korban még ez nem megy. Én most vagyok 20éves, és vőlegényemmel most vágtunk bele a baba projektbe, és nem érzem magam fiatalnak hozzá.. de az biztos hogy megfelelő háttér az kell hozzá.. azaz család, és nem kevés pénz..
2012. okt. 24. 11:55
 8/25 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó: 20 évesen már gyakorlatilag sem vagy tini. A tini hivatalosan úgy tudom, hogy 13-18.
2012. okt. 24. 15:34
 9/25 A kérdező kommentje:
17 eves korra gondoltam.
2012. okt. 24. 16:45
 10/25 Malats ***** válasza:
100%
Gyereknek, nem valo gyerek. Ha becsuszik teljesen véletlen, megfelelö védekezés mellett, akkor ha van háttér hozzá, és nem fog sanyarogva felnöni a gyerek, akkor nincs ellenvetèsem.
2012. okt. 24. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!