Hétvégén tesztelők, mi a helyzet? Mit szólnátok, ha együtt várakoznánk és megosztanánk az eseményeket?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 22:02
11/25 anonim válasza:
Én tegnapra nem vártam , ha ma sem jön meg holnap tesztelek.Sok sikert mindenkinek !
12/25 anonim válasza:
5dik vagyok-hát igen sajnos rengeteg pár van akinek nem sikerül valamiért.A legrosszabb az,hogy saját magammal is már hadilábon vagyok amiért nem sikerül erre még a család is rátesz egy lapáttal,hogy miért nem meg ilyenek hisz a legkönnyebb gyereket csinálni,hát igen csak nekünk nem megy valahogy.De fel a fejjel-hisz remény MINDIG van :D 28nő
13/25 A kérdező kommentje:
És a doki mit mond ilyen helyzetben?Környezetemben pld van egy pár,akik 10 éve vannak együtt,illetve házasok és mindketten alkalmasak a fogantatásra,viszonyt pont nekik együtt enm elhet babájuk,ezért ezeket nagy dolgok az élettől,és feltesszük a kérdést miért?? Ne állj hadilábon magaddal szemben,elhiszem,nekem ha most 1.hónapban nem sikerül is el leszek keseredve,de a jó dolgok akkor jönnek,mikor nem várjuk,utálom ha nekem ezt mondják,és hogy ne akarjam-mert akkor nem sikerül,viszont ennyi idő után már megérdemelnétek ugy hiszem!Kitartás!!
2012. okt. 23. 09:33
14/25 anonim válasza:
2.vagyok! Mára nem vártam,eddig még nem jött meg,25 ös tesztem volt itthon sajnos az negatív lett! Remélem nem fog megjönni!
15/25 anonim válasza:
A nőgyógyászom sajnos olyan mint az aluttej,de mivel ez a 4dik nőgyógyászom most nem akarom lecserélni.Ha elmegyek hozzá azt mondja minden rendben van,van peteérés stb.Nem érti miért nem jön össze.De viszont állandóan mondja,hogy ha rászánom magam mennyjünk el beültetésre.Ugyhogy jövőre biztos megyünk addig rákészülünk lélekbe.De azért reménykedek minden hónapban hátha.Sokszor amugy felteszem magamban a kérdést,miért én?Mert a párommal minden rendben.Nektek minnél hamarabbi babázást kívánok :D Csak pozitívan kell hozzáálni,főleg az elején.Az első egy év próbálkozás még belefér szerintem...28Nö
16/25 anonim válasza:
3. vagyok. Negatívat teszteltem ma,de még nem jött meg! Remélem nem is fog!
17/25 anonim válasza:
Egyértelműen + lett a tesztem néhány órával ezelőtt!!!! :-)))))
Annyira örülök!!!
Akinek ebben a hónapban nem sikerült, drukkolok és kívánom, hogy jövő hónapban ők is pozitívat teszteljenek!
Kkk
18/25 anonim válasza:
Kedves 3.as válaszoló: amíg nem jön meg, addig van remény. Drukkolok, hogy ne jöjjön meg és pár nap múlva pozitívat teszteljél te is!!! :)
Kkk
19/25 A kérdező kommentje:
Gratulálok,nagyon nagyon irigyellek :))) Csodás érzés lehetett 2csikot látni a teszten :)
2012. okt. 24. 14:00
20/25 anonim válasza:
Igen, az volt, nagyon! Kívánom, hogy mielőbb ilyet láss Te is!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!