Lehetek terhes? Prompt midstream-mel teszteltem épp az előbb.
Először semmi, de kb.4-5 perc után nézegettem, és a kontrollcsíkon kívüli nagyon halvány csíkok lassan elkezdtek úszni a kontrollcsík (C) irányába. Azóta eltűntek, de természetes fénynél mintha látnék egy darab stabil, halvány csíkot. Akkor most mire véljem ezt az eredményt? Lehet, hogy csak hallucináltam, mert annyira akarom? :) Ha késik, akkor lehet már az izgalomtól fog, de azért teszteljek újra?
Egyébként nem teszteltem volna, mert kb. ma vagy holnap kellene megjönnie, csak furcsa folyásom lett, és gyanakodni kezdtem. Épp elmúlt a bakteriális fertőzésem, akkor túrós szerű sűrű fehér és rossz szagú folyásom volt. Teljesen kristálytiszta és hígabb volt úgy két héttel ezelőtt, aztán egyszer csak visszatért, de most már nem túrós szerű és nem is szagos, hanem szagtalan és tejes. Arra gondoltam, mielőtt 2 hét múlva fogadnának az SZTK-ban, megnézem, nem terhesség változtatta-e meg a működésem. Ötletek?
Köszönöm a válaszod. :)
Én már nem tudom, nálam milyen folyás mire enged következtetni. :D Ha most nem leszek terhes és nem is vagyok beteg, akkor már végképp nem értem, hogy mit csinál a szervezetem, mert mostanában mintha össze-vissza működne. Mindig produkál valami újat. :)
Már nem, mert szét is szedtem, meg már nem is látszik. :)
De ha nem jön meg és csinálok következő tesztet, akkor felteszem ide. :)
Sajnalom :(
A melled hormonalis dolgoktol is nőhet. Nekem 25 evesen lett hirtelen egy merettel nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!