Ha a második csik szürke és vékonyabb akkor ez szellemcsik? Ez nem tekinthető pozitivnak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 21:57
1/12 anonim válasza:
nembiztos. cisnálj még 1 tesztet.
2/12 anonim válasza:
Csinálj egy másikat reggeli vizeletből. Mennyit késik? Nekem a gabriel volt hasonló,olyankor meg is jött,viszont most már 5 félét is vettem ami mindegyik a pozitivat igazolja. Inkább csinálj másfajtával minthogy beleélnéd magad és mégse lennél esetleg terhes.Sok sikert!!!
3/12 A kérdező kommentje:
mensi után vagyok 2 napal de nagyon ugyérzem hogy babás vagyok azért cisnáltam
2009. aug. 8. 22:09
4/12 anonim válasza:
Milyen volt a vérzésed,meddig tartott?
5/12 A kérdező kommentje:
6 napig teljesne normális de a melleim kemények duzatak sok kék ér jöttki rajta fehér kis mirigyek ,és még sose volt csik eegy tesztemen se még szürke se
2009. aug. 8. 22:44
6/12 A kérdező kommentje:
one minute teszt volt,jaés ma vagyok mensi után 2 nappal de mais megjön érzésem volt
2009. aug. 8. 23:27
7/12 anonim válasza:
Hát igy nem tudom:(Mivel 6 napig és a megszokott volt,ebben az esetben kicsi a valószinüsége a terhességnek,de a melled tünetei viszont babásak. Eddig nem volt ilyen? Általába menzi elött szokott fályni,de mikor megjön abbahagy,neked meg utánna is duzzadt. Lehet egy késői peteérés ilyenkor még megszokott jönni rendesen,legalábbis hallottam már ilyet. Ha nem mulik 1 hét mulva reggeli vizeletből csinálj egy tesztet.Ha mégis menszi elött volt a peteérés akkor valamikor most kell,hogy beágyazodjon,azért irtam 1 hetet. Hát én nagyon drukkolok,hogy mégis baba legyen.Majd ird meg mi lett az eredmény.
8/12 A kérdező kommentje:
reggelre erösöddötta csikde szürke tezstlek 1hét mulva majd megirom:)
2009. aug. 9. 09:18
9/12 anonim válasza:
Az jó, én nagyon várom a híreidet, magam is hasonló cipőben járok (Easy Pregnancy). Én jövőhét péntekre tervezem a következő tesztet.
Megy a drukk!!! :)
10/12 anonim válasza:
Na mi lett az eredményed? Rózsaszín lett a csík?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!