Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a tapasztalatotok a Kaáli...

Mik a tapasztalatotok a Kaáli intézettel?

Figyelt kérdés

A TB miket támogat? És melyik egészségpénztár támogat? Persze még azt szeretném megkérdezni, hogy az orvosok milyenek , kit ajánlotok? Máshonnan vitt papírt elfogadnak? És még egy kérdés, tényleg nem fogadnak el hálapénzt?

Elnézést a sok kérdésért, izgatottak és elkeseredettek vagyunk..

Köszönöm előre is!

2012. okt. 20. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Magyarországon, függetlenül,hogy melyik intézetet választod, 5 lombikprogramot támogat a TB. A gyógyszerek árai támogatások mellett is elég húzósak, de nyilvánvalóan a probléma ami miatt a lombik szükséges is mérvadó ez irányban. Értem ez alatt,hogy ha férfinél van baj, s a nőnél hormonálisan nincs, vagy nem különösebb,akkor alapdózisú hormonkezelések,injekciók is elegendőek. Persze ezek sem alacsony összegek,de messze attól,ha valakinél magas dózisú injekciók adása kell. A vérvételek, a kötelező vizsgálatok, mint hormonplanel, a nő ciklusának 3., ill.ve 21.napján, hüvelykenet és kiskatona bakt.vizsgálata, szűrések HÍV-re, Hepatitisre, Toxoplazma, Chlamidya, Lues irányában, és ha van átjárhatósági vizsgálatról papír,az előnyös. Utóbbit, nálunk ahova mi járunk elfogadták. És tényleg nincs hálapénz elfogadás a Kaáliban, ezt bizton mondom, már két éve lombikozunk! Mindig a legmagasabb szintű mind szakmailag,mind emberileg ellátást kapjuk, sosem éreztem,hogy elvárnának érte cserébe bármit is! Nekem csak jó tapasztalataim vannak, mi Pécsett járunk a Kaáliba, dr. Török Attila a kezelőorvosunk, és Tapolcán végzik a beavatkozásokat a PRI-ben. Sosem mennénk máshova, itt kedvesek, lelkiekben is támogatnak bennünket, velünk - értünk küzdenek , mindig van egy kedves mosoly, szó...Sok mindent tudhatunk a hátunk mögött ez évek alatt, két méhenkívüli, ezáltal két petevezeték elvesztése, vetélés, sikertelen stimuláció (nálunk nálam van a gond, magas fsh és hát ugyebár nincsenek petevezetékeim). Én nagyon ajánlom dr. Török Attilát:)
2012. okt. 21. 08:08
 2/3 anonim ***** válasza:

első válaszadó vagyok,egy másik hozzászólás itt a gyakorin, a Tapolcai intézetről:)

ő szintén odajárt, és már babázik:)

Csak jó tapasztalataim vannak.

Vérvizsgálatok fél évig jók.

Ha nem voltál átjárható, akkor sztem nem fogják újra megcsináltatni az átjárhatóságit. Valamint 40 felett nem inszemeznek, ez tuti, akkor nem is lényeges az átjárhatóság. Esetleg, ha jók a petevezetékek, lehet, h egy inszemet megnéznek, hátha.

A fizetésről régi tapasztalataim vannak, mikor még szinte semmi vizsgálatért nem kellett fizetni. Most már kell állítólag. :-(

2012. okt. 21. 08:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :-) Nekünk csak a pesti Kaáli jöhet szóba, mert itt élünk! Bár gondolom, hogy a színvonal ugyanolyan jó lehet!

A párommal van gond, nagyon kevés spermaszám miatt jött szóba a Kaáli, utolsó reményként! Nekem mindenem rendben van szerencsére! Tudom, hogy nem egyről a kettőre fog menni a dolog, de türelmetlen vagyok! :-)

Köszönöm a válaszod, sokat segítettél! Sok-sok sikert kívánok nektek, és rengeteg kitartást!

2012. okt. 21. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!