Mik a tapasztalatotok a Kaáli intézettel?
A TB miket támogat? És melyik egészségpénztár támogat? Persze még azt szeretném megkérdezni, hogy az orvosok milyenek , kit ajánlotok? Máshonnan vitt papírt elfogadnak? És még egy kérdés, tényleg nem fogadnak el hálapénzt?
Elnézést a sok kérdésért, izgatottak és elkeseredettek vagyunk..
Köszönöm előre is!

első válaszadó vagyok,egy másik hozzászólás itt a gyakorin, a Tapolcai intézetről:)
ő szintén odajárt, és már babázik:)
Csak jó tapasztalataim vannak.
Vérvizsgálatok fél évig jók.
Ha nem voltál átjárható, akkor sztem nem fogják újra megcsináltatni az átjárhatóságit. Valamint 40 felett nem inszemeznek, ez tuti, akkor nem is lényeges az átjárhatóság. Esetleg, ha jók a petevezetékek, lehet, h egy inszemet megnéznek, hátha.
A fizetésről régi tapasztalataim vannak, mikor még szinte semmi vizsgálatért nem kellett fizetni. Most már kell állítólag. :-(
Köszönöm a válaszod! :-) Nekünk csak a pesti Kaáli jöhet szóba, mert itt élünk! Bár gondolom, hogy a színvonal ugyanolyan jó lehet!
A párommal van gond, nagyon kevés spermaszám miatt jött szóba a Kaáli, utolsó reményként! Nekem mindenem rendben van szerencsére! Tudom, hogy nem egyről a kettőre fog menni a dolog, de türelmetlen vagyok! :-)
Köszönöm a válaszod, sokat segítettél! Sok-sok sikert kívánok nektek, és rengeteg kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!