Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy úgy estem teherbe,...

Lehet, hogy úgy estem teherbe, hogy semmi jele sem volt a terhességnek és mindig megjött fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés
Ne nézzen senki hülyének,de pár napja émelygek és ma reggel édesanyám mikor átjött azt mondta,hogy hadd nézzen már meg,valami furcsa van rajtam.Mert ha nem tudná,hogy fog.gátlót szedek,azt hinné,hogy gömbölyödik a hasam. Az igaz,hogy pár hete van egy kis pocakom,ami sosem volt,de hát úgy teherbe lehet esni,hogy semmi jele,és észre sem veszem a változásokat a testemen? Jelzem,sosem voltam még terhes,bár a mellem szokott feszülni,bár én ezt a fogamzásgátlóval hoztam mindig összefüggésbe.Igen,venni fogok tesztet is,csak itt falun inkább nem teszem,majd holnap elmegyek a közeli városba. De ilyen lehetséges?
2012. okt. 19. 12:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi lett? Voltál azóta dokinàl?
2012. okt. 29. 19:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Még nem voltam,jövőhéten megyek gyógyszert iratni. Nem lett pozitív a teszt,nyilván csak meghíztam picit és mint a legtöbb nőnél,elsőre nekem is a hasamra ment a plusz pár kiló :).
2012. okt. 29. 19:56
 13/14 anonim ***** válasza:
na??
2012. nov. 12. 19:59
 14/14 A kérdező kommentje:
Irattam fogamzásgátlót, a dokim kérdezte,hogy megjött-e rendesen,van-e problémám.Mondtam,hogy nincs és a kezemben a recepttel el is mentem.Szóval nem vagyok az!
2012. nov. 12. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!