Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztet fogok csinálni. Ha ma...

Tesztet fogok csinálni. Ha ma egy picit felfáztam, akkor az befolyásolja majd az eredményt?

Figyelt kérdés

4 napja késik a mensim,holnapra várom..úgymond ez a határidő,ha nem jön meg tesztelek.Ma már tettem fel egy kérdést,de annyira izgulok,hogy nem tudok megnyugodni.7szer voltam együtt a barátommal júliusban..de ezekből az alkalmakból csak 3szor ment el.Mindig védekeztünk óvszerrel(Durex)nem volt lyukas,nem szakadt,nem csúszott le és a szvataossága sem járt le.Nem szokott sosem késni:SFélek,hogy petting során történt valami,de valószínűtlennek tartom,minidg figyeltünk,hogy spermás kézzel ne érjen hozzám!A 17-19.e között egy picit felfáztam,ekkor volt a peteérésem kb.Ekkor voltam a barátommal,de nem ment el a gumiba,mégis félek.A többi aktus a várt mensim előtt egy héttel volt.

Már a múlt héten meg voltak duzzadva a melleim,kissé érzékenyek voltak a mellbimbóim,fehér folyás volt kis mennyiségben-színe,szaga,állaga olyan volt,mint eddig.A melleim most is érzékenyek egy csöppet,már nagyon parázok és alig várom,hogy megjöjjön.Anyum is nagyon fél,hogy baj történt..Mennyi esélyem van,hogy baj történt?most is fel vagyok fázva picit,de nem vészes.A tesztet fogja befolyásolni,ha csinálok?

Kérlek írjatok!nagyon ideges vagyok!

2009. aug. 7. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
A tesztet a felfázás nem befolyásolja. A leírtak alapján nem is igazán valószínű, hogy terhes vagy. Négy nap késés egyébként sem túl sok, és számtalan oka lehet a babán kívül is. Pl. az, hogy nagyon félsz a terhességtől
2009. aug. 7. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne izgulj nem lehetsz terhes,védekeztetek és a leírtak alapján sincs rá esély,csak nagyon várod hogy megjöjjön és az izgalom miatt késik...nyugodj meg és meglátod hogy megfog jönni.

2009. aug. 7. 22:06
 3/7 A kérdező kommentje:

nagyon remélem,hogy meg fog jönni.Annyira figyelünk mindig,bele se merek gondolni..a szüleim mit gondolnának..áhh próbálok megnyugodni,de folyton ez jár a fejemben.Pillanatról pillanatra idézem fel a űz eseményeket és próbálok rájönni,nem lett-e baj..

köszönöm az eddigi válaszokat!

2009. aug. 7. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyugi!

A tüneteid arra utalnak, hogy meg fog jönni. Írd be a gugliba, hogy PMS, és dőlni fog az infó a premenstruális szindrómáról: érzékenyebb mellek, folyás, idegesség.

A terhességi teszt a vizeletben lévő HCG hormon mennyiségét méri. ha az érzékenységi határt eléri vagy meghaladja a hormon mennyisége, a teszt pozitív lesz. Semmilyen felfázás vagy betegség (még rák se) befolyásolja ennek a hormonnak a mennyiségét.

Végül pedig: ha védekeztetek, nincs okod aggódni. nekem egyszer 6 napot késett, pedig nem is szexeltem egyáltalán. (Egyébként pontos, 28 napos ciklusaim vannak.) Szóval előfordul az ilyesmi, nem vagy svájci óra.

2009. aug. 7. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj el futni! Nekem, mikor nehezen akar megjönni, segíteni szokott. Volt úgy, hogy már nagyon vártam és futás után, mire haza értem, már jött is az első cspp vér. Ne izgulj! Minden rendben lesz.
2009. aug. 8. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:
a felfázástol is késhet mert ha gyulladásod van akkor a környéken az minden szervet érint.. amugy én is voltam ugy hogy nem volt sex mégis késett egy hetet..
2009. aug. 8. 09:41
 7/7 A kérdező kommentje:
ma reggel megcsináltam a tesztet.Az elején azt hittem elrontottam,mert még az ellenőrző csík sem jelent meg,de pár perc múlva megjelent..de a tesztablakban semmi,tehát negatív lett.Remélem így is van,hogy jól csinálta meg a tesztet.
2009. aug. 8. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!