Terhes vagyok vagy nem?
Sziasztok.
Reggel teszteltem ami nem volt számomra egyértelmű, hogy 1 vagy kétcsíkos lett e. Délután vettem egy másik tesztet másik fajtát. Ott egy ötpercen belül szépen kijött a második csík is. Igaz halványan de látszódott. 5 perc elteltével eltűnt a második csík amikor elméletileg le kellett volna olvasnom. Akkor ezt most hogyan értékeljem.
Negatívnak? Vagy az egy percen beül pozitívnak? Vagy ismételjek? 10-én kellett volna megjönnie. Feszülnek nagyon a cicijeim de ezek után már nem tudom mit gondoljak.
melyik volt rajta a második csik ami eltünt a T vagy a C?
A halvány csik is csik!
Nincs kizárva hogy terhesség csak korai. Vegyél érzékeny tesztet, ha tul kiváncsi vagy. :)
Igen menni akarok minden kép csak szabin van az orvosom. Azután nem tudom, hogy kapok időpontot. A teszt csík tűnt el. Akkor szerintetek így akkor egy hét múlva teszteljek legközelebb?
Azért nem rohamok még az orvoshoz, mert a lányom nem rég hagyta abba a szopit. Viszont előtte rendszeresen volt ciklusom pár nap eltéréssel.
Ha 10-én kellett volna megjönnie, már másnapi teszt is kimutatja a terhességet. Vegyél nagy érzékenységű tesztet, ami korai terhességnél is használható. (Pl. Gabriel).
Ha a tesztcsík tűnik el, akkor nem jó a teszt. Annak ott kell maradnia. A terhességet jelző csík már pár másodperc után is feltűnik ha terhes vagy, nem 5 perc után.
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor most várok egy pár napig. Vagy megjön vagy megint tesztelek de most a hétvégén pihentetem a dolgot.
Mindenkinek megy a zöld kéz.
Akkor most már csak az a kérdés, hogy ha nem babás vagyok akkor miért nem jön meg?. Ma megpróbálom az orvosom asszisztensét elérni, hátha kapnék időpontot hozzá még ebben a hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!