Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Legyetek szivesek, szerintetek...

Legyetek szivesek, szerintetek? Eléggé reménytelenné váltam!

Figyelt kérdés
Első próbálkozós hónapunk,eléggé stresszesek az utolsó heteim,hónapok :( Boldog párkapcsolatban élek,az az egyetlen biztos pont az életemben,ezért akarunk babát,egyszóval értelmet adna az életünknek.Viszont a párom külföldön dolgozik,pár napja utazott ki vissza,1-2hétig mindig megvisel a távolléte,padlón vagyok,apukámmal nagyon rossz a viszonyom,nem részletezem,de a lelki világomra árnyat vet,ha egy légkörben vagyok vele,illetve ma karamboloztam. Nem sérültem,nem fáj sehol(nem is emlékszem megütöttem-e valahol magam).Elég nagy rajtam azóta is a stressz,terhesség kialakulásánál,beágyazódás környékén okozhat ez a sok nyomás valami negativat?Illetve befolyásolja a megtermékenyülést a sok negativ hatás? Nem vagyok depis,és sokszor pozitivan gondolkodom,csak most nem vagyok a toppon.Valaki átélt a terhesség elején valami nehézséget? :(
2012. okt. 17. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Megértelek, de nem lenne jobb először rendezni az életedet, és utána gondolkozni a babáról?

A baba egyébként akkor jön, amikor jönni akar. Van akinek a legnagyobb stresszeben (és a legrosszabbkor is) összejön, másnak meg akkor sem, ha minden klappol.

2012. okt. 17. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
A baba nem ad értelmet az életnek. Felnő seperc alatt és jogosan éli majd a saját életét nélküled, csak látogatni jár majd. Ha nem találsz más értelmet, saját célokat, akkor a legrosszabbat teszed neki, mert rátelepszel majd, és az senkinek sem jó. Először rendezned kellene az életed, problémáid, viszonyaid (akár megszakítással is), és utána nyugalomban belevágni. Mindenki érdeke ezt diktálja!
2012. okt. 17. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Egész szeptemberben allergiával küzdöttem, majd hörög hurut gyulladás a hónap második felében, majd kiderűlt a férjem elveszti a munkáját, majd elmentem barátnőmhöz ahol le ittuk magunkat. Hó végén költözün más városba munka végett, erre most teszteltem pozitívat 3 év próbálkozás után!!!
2012. okt. 17. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:

amíg ilyen stresszes az életed nem sok esélye van hogy összejön -saját tapasztalat- kicsit tedd félre a babaprojektet keress valami értelmes elfoglaltságot és ha megnyugodtál, akkor több esély van rá.

Ne arra apellálj hogy a gyerek ad majd értelmet az életednek -ez is saját tapasztalat -gazdagítja az ember életét, de ha ezen kívül nincs semmi egyéb plussz az életében, akkor a gyerek nem egészíti ki az életét. -ez is tapasztalat.

Tanácsokat, véleményeket segítséget is adhatnak neked de a saját életedet te tudod rendbe tenni úgy hoyg a saját lelkedet rendezed és önmagadon belül vagy egész... kár is ehhez más emberekre támaszkodni/ telepedni... -ez is tapasztalat.

ha alapvetően tudtam volna ezeket a dolgokat, sok kellemetlenségtől megkímélem magamat és ,mennyi mindent nem tudok még... :)

2012. okt. 17. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!