Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak úgy csináltam a 6. dpo-n...

Csak úgy csináltam a 6. dpo-n egy ovutesztet és negatív lett. Akkor már biztos, hogy nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

2012. okt. 16. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
A kettőnek nincs köze egymáshoz. A 6. dpo-n még legtöbbször a beágyazódás sem történt meg. És az ovu teszt nem egy terhességi teszt, még ha sokan jóslótesztként is használják, sokszor ad téves eredményt. Várj egy hetet és csinálj terhességi tesztet.
2012. okt. 16. 07:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Legyél türelmesebb. 6. dpo-n még a jóstesztelés sem ér semmi, mert még a beágyazódás sem kezdődött meg.
2012. okt. 16. 08:43
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 16. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Minek csinálsz a hatodikon ovutesztet?? Max 9környékén lehet elkezdeni jóstesztelni, de azt csak úgy, hogy folyamatosan, egymás után csinálod, de a 10-12dpo-n már egy 10-es teszt erősen mutatná.

Én jósteszteltem, és nekem erősödött folyamatosan, a 14-ik dpo-n már ugyan olyan erős volt mint a 25-ös HCG. :)

Legyél türelmes! kitartás!

2012. okt. 16. 17:40
 5/5 A kérdező kommentje:
hááát, én PG53-mal csináltam és csak azért, mert éppen a kezembe akadt. Még évekkel ezelőtt használtam utoljára.
2012. okt. 16. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!