Csak úgy csináltam a 6. dpo-n egy ovutesztet és negatív lett. Akkor már biztos, hogy nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 07:36
1/5 anonim válasza:
A kettőnek nincs köze egymáshoz. A 6. dpo-n még legtöbbször a beágyazódás sem történt meg. És az ovu teszt nem egy terhességi teszt, még ha sokan jóslótesztként is használják, sokszor ad téves eredményt. Várj egy hetet és csinálj terhességi tesztet.
2/5 anonim válasza:
Legyél türelmesebb. 6. dpo-n még a jóstesztelés sem ér semmi, mert még a beágyazódás sem kezdődött meg.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 16. 10:08
4/5 anonim válasza:
Minek csinálsz a hatodikon ovutesztet?? Max 9környékén lehet elkezdeni jóstesztelni, de azt csak úgy, hogy folyamatosan, egymás után csinálod, de a 10-12dpo-n már egy 10-es teszt erősen mutatná.
Én jósteszteltem, és nekem erősödött folyamatosan, a 14-ik dpo-n már ugyan olyan erős volt mint a 25-ös HCG. :)
Legyél türelmes! kitartás!
5/5 A kérdező kommentje:
hááát, én PG53-mal csináltam és csak azért, mert éppen a kezembe akadt. Még évekkel ezelőtt használtam utoljára.
2012. okt. 16. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!