Mennyibe kerül most egy sperma vizsgálat magánorvosnál? Esetleg valaki tud ilyet Debrecenben?
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 10:52
11/12 anonim válasza:
Szia! Mi nyiregyiek vagyunk. Magán urulógusnál voltunk itt atlagban 5 ezer egy vizsgálat. De az itteni korházba küldött mert velük is van szerződése ,természetesen az eredményt a magánrendelőben tudta csak közölni ugyancsak 5 ezerért. ! 4 napot vártunk az eredményt másnap már tudtuk is!
12/12 anonim válasza:
15.14 vagyok. Én fölhívtam a mobilszámot, az a dokié. Azt mondta hívjam a másikat, mert ott tudok időpontot kérni. A következő hétre már kaptunk is időpontot. Mi vittük az anyagot, pedig 60km-re lakunk, de azt mondták, hogy két órán belül kell a doki előtt lennie. Még éppen belefért. A férjemet megvizsgálta ultrahanggal, aztán megnézte az anyagot. Nem kellett várni rá, mert ott helyben kiértékelte. Kb egy negyed óra volt az egész. Én tudom ajánlani! Bár nem olcsó, de nem kell heteket vagy hónapokat várni. A tb-s nem fizetősre mi szeptemberre kaptunk volna időpontot és így már májusban elintéztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!