Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor mi van? Semmit nem...

Most akkor mi van? Semmit nem értek!

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy menstruáció előtt lecsökken a hőmérséklete az embernek, akkor az hogy lehet hogy nekem ma reggel felment 36,9-ről 37,2-re, a mellem majd kiszakad a helyéről, szurkál a hasamalja is és mégis enyhe barnás folyás lett estére. És egyébként mára nem vártam. Az ovulációm nagyjából 12 napja volt és akkoriban 2-3 szor is együtt voltunk a párommal. Akkor most már semmit nem értek :-( !!!!!
2012. okt. 15. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:

1. terhes vagy, a barnázás miatt ha pozitívat tesztelsz, menj el orvoshoz, kapsz utrogestant hormonpótlásnak

2. holnap-holnapután leeshet még a hőd, nekem mindig csak aznap esik le, amikor megjön

3. ha 12 napja ovuláltál, akkor inkább holnapra-holnaputánra nem várod

4. drukkolok, hogy baba legyen. :)

2012. okt. 15. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a hőt annyi minden befolyásolja, hogy önmagában semmit nem jelent. Nekem napok óta van hőemelkedésem egy megfázás miatt, pedig garantáltan nem vagyok terhes...
2012. okt. 15. 20:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Sajnos olyan helyzetben vagyok hogy eléggé összevissza van a ciklusom és csak nagyon nagyjából tudom kiszámolni a dolgokat. Pl. a múlt hónapban 25 napra jött meg, augusztusban meg 27-re. Ez azóta van mióta nem szedem a fogamzásgátlót.
2012. okt. 15. 20:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megfázva, semmilyen megfázás jellegű tünetem nincs. Ezt onnan tudom, hogyha én meg vagyok fázva, akkor a fejem is fáj ( ami most nincs ).
2012. okt. 15. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ez még nem összevissza ciklus, a nők többségének vannak pár napos eltérések, csak fogigátló mellett van szabályos 28 napos. Nekem 24-27 napos ciklusaim voltak, mikor nem szedtem semmit, és 3x estem teherbe.
2012. okt. 15. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem mikor nem szedtem fog.gátlót 21-30 napos ciklusaim voltak :)
2012. okt. 16. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!