Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most már semmit sem értek!...

Most már semmit sem értek! Nincs és nem lesz peteérésem?

Figyelt kérdés

Csajok a segítségeteket kérem! :)

12-én volt meg utoljára,30napos volt a ciklusom előtte meg28!

Ma tartok a 16 napon,5 napja csinálom az ovu tesztet,de semmi,van két csík de mindig halványabb a T,de a C is nagyon halvány! A mai meg olyan volt hogy teli volt szellem csíkkal,kb. 3-4 csík volt rajta!

Most van tojásfehérjés folyásom!

Most akkor mi van? Ti értitek? Mert nekem már a hajam ki hullik ettől a s...tól!!!!

Mikor kezdjük a baba gyártást???? Én most a pémre gyúrtam,nem is voltunk még együtt a párommal direkt ezért!

Köszike a válaszokat!!

2011. jan. 28. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Figyi, ha rám hallgatsz, akkor sürgősen eldobálod az összes hülye tesztet és nem figyelsz rá.

Soha nem figyeltem, hogy mikor milyen folyásom van, kb.-re tudtam, hogy mikor van peteéreésem és előtte-utána napokon minden nap összebújtunk a férjemmel. Hozzáteszem, kétszer már sikeresen.

Ha rágörcsölsz és a teszten agonizálod magad, tényleg nem fog összejönni.

Gondolom nem az első próbálkozásod, de hidd el tényleg, hogy nem kell görcsösen ezt figyelni és sokkal hamarabb lesz eredmény! Tapasztalat...

2011. jan. 28. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig a teszt nem art, csak nem kell ennyire izgulni emiatt. Tesztelj tovabbra is, lehet, hogy kesobb lesz a peteeresed, nem minden ciklus egyforma. Ha nem sikerul most, sikerulni fog a kovetkezonel. A teszt hasznos dolog azert.
2011. jan. 29. 00:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Figyi, én 1 évig néztem az ovut, mert rendszeltelen volt a ciklusom: 30--34-36 naposak.

A 3. doki akihez elmentem közölte, hogy a ciklusom 11. napjától kezdve napi egy szex legyen a 18. napig.

Az első hónapban terhes lettem!

Ne csak akkor legyetek együtt ha tojásfehérjés a folyás, mert ebbe a nézegetésbe tényleg bele lehet bolondulni! Én is megőrültem annak idején... :)

És mondom, 1 évig mértem hőt, ovuteszteltem, stb..

2011. jan. 29. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!