Mikor volt ovum? Mindkét görbés oldal máshová teszi! Már nem értek semmit!
2011. nov. 24. 13:58
1/10 A kérdező kommentje:
Miért húzza be sz alaphőt kétféleképpen?!
2011. nov. 24. 13:59
2/10 anonim válasza:
Ha jól látom használsz ovutesztet, én a helyedben annak hinnék, nem ezeknek a görbe-behúzásoknak. Nekem a ciklus mindig rossz helyre húzza be, a másikat nem ismerem.
3/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az ovu tesztnek nem hiszek, mert múlt hónapban is megszívatott. Folyamatosan pozitív volt 5 napig, és nem is akkor volt ovum.
2011. nov. 24. 15:23
4/10 F.B.I. válasza:
12-14-ig kb. Több szempontból átnéztem és az lehet a megfelelő időpont, remélem segítettem. Beszélj egy Szülész-Nőgyógyásszal, és Uh-al kövessétek a következő ciklust " ha lesz", az biztosabb támpont!
5/10 A kérdező kommentje:
2011. nov. 26. 16:10
6/10 anonim válasza:
Ez nem igazán tűnik terhesgörbének, de ne legyen igazam.
9/10 A kérdező kommentje:
Nega lett sajna, de nem elsőből, és 25-ös tesztem volt csak.
2011. nov. 27. 09:07
10/10 A kérdező kommentje:
2011. nov. 28. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!