Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől stagnál a hőm? Eddig...

Mitől stagnál a hőm? Eddig minden ciklusban őssze-vissza ugrált a hőm, hol le, hol fel. Most miért néz ki ugy, mintha vonalzót nyeltem volna? Valami baj van?

Figyelt kérdés
a ciklus 5.napjan tartok, tehat mensi 5.napjan, mar 5napja 36,7 a hőm. mi lehet a baj? most mar meg sem fog mozdulni? lehet, nem is lesz peteérésem a ciklusban?
2009. aug. 7. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem feltétlenül baj, hogy nem ugrál, na meg még nagyon az elején vagy.

Nem teázol véletlenül?

Nekem a cickától állt be a hőm, és én személy szerint nagyon örültem neki, hogy szép állandó a hőm, mert így tuttira láttam a peteérésemet, és a ciklus végére szép trifázisos babás görbém lett.

2009. aug. 7. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs baj.

nem vagy atomóra, minden ciklusod más és más. Egyébként is, ovuláció előtt mindegy, hogy milyen a görbe, akármennyit ugrálhat.

Hőgörbéből egyébként eléggé nehézkesen lehet előre következtetni az ovulációra. Inkább utólag lehet látni, hogy mikor volt, mikor lehetett, egyáltalán volt-e. ha előre akarod tudni, akkor inkább LH tesztet javasolok.

2009. aug. 7. 13:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ez érdekes, valóban most kezdtem a cickát inni. ezek szerint jo hatassal van ram
2009. aug. 7. 20:03
 4/4 A kérdező kommentje:
ma is 36,7. mi lesz ebbol...mar 6 napja
2009. aug. 8. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!