Digitális clearblue szétszedve? Akkor mi is az igazság?
ma reggel 3 nappal a nemvárt előtt megcsináltam.Kijelzőn a "-" csíkocska.Szétszedtem én is, mint ahogy előttem oly sokan és én sem tudom értelmezi, hogy a belsejében pedig 2 csík van, íme: [link]
Elkönyveltem negatívnak, hogy ez anno nekem mikor pozi lett akkor babát is vártam ergo megbízható a teszt, viszont itt van ez is, a gyártó tájékoztatója: [link]
Ez szerint meg Pozitív? és mégis negatívat mutat? na akkor hogy is van ez?:)
Szia Kérdező!
Mi történt? Ma csináltam én is clear blue digitesztet és ugyanaz van, mint neked. Kiírva negatív szétszedve meg a ott a vonal. Engem is bezavar amit a netes tájékoztató ír.
Nem tudom hogy valaki nelzi meg e ezt a kerdest de en is ugyan igy vagyok mint te kedves kerdezo. En keddre nem varom .
Utana neztem az interneten es ezt talaltam csatolok kepet
Egy pozitiv terhesegi teszt ugyan ugy 3 csikvan rajta csak erosebb . En ezt nem ertem . Halvany csik is pozi nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!