Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Digitális clearblue szétszedve...

Digitális clearblue szétszedve? Akkor mi is az igazság?

Figyelt kérdés

ma reggel 3 nappal a nemvárt előtt megcsináltam.Kijelzőn a "-" csíkocska.Szétszedtem én is, mint ahogy előttem oly sokan és én sem tudom értelmezi, hogy a belsejében pedig 2 csík van, íme: [link]

Elkönyveltem negatívnak, hogy ez anno nekem mikor pozi lett akkor babát is vártam ergo megbízható a teszt, viszont itt van ez is, a gyártó tájékoztatója: [link]

Ez szerint meg Pozitív? és mégis negatívat mutat? na akkor hogy is van ez?:)

2012. okt. 15. 14:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
Szétszedve egyértelműen pozitív! Mekkora hülye voltam, mikor én kidobtam és nem szedtem szét! Jaj de bánom, eszembe sem jutott, hogy szét lehet szedni.
2012. okt. 15. 14:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 hónapja teszteltem ilyen tesztel! Negatív volt a kijelzőn és szétszedve ugyan olyan volt a két csík mint a tiéd!Igazat mondott a teszt nem voltam terhes!

Szerintem ez a teszt másképp működik mint a sima tesztek mert ebbe két tesztcsík van!Gondolom az lenne pozitív ha mind a két teszten két csík lenne!

2012. okt. 15. 14:35
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát azért ne bánkódj mert fele fele arányban vannak neten válaszok, hogy ez a 3-as csík van akinek babát jelzett nega teszt ellenére, a másik felének meg jól mutatta a kijelző a negatívot.Így fogalmam sincs mit higgyek:)
2012. okt. 15. 14:36
 4/17 anonim ***** válasza:
De a nem vártig még van 3 napod! Szerintem nemvárt napján tesztelj Újra!
2012. okt. 15. 14:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Még neked ebből lehet pozitív lehet csak hamar teszteltél!
2012. okt. 15. 14:38
 6/17 A kérdező kommentje:
hjaaaj:) Nem véletlenül linkeltem be a gyártó leírást!Tessék megnézni, NEM kell 4 csík a terhességhez ennél a tesztnél hiába van 2 fehér lapocska. Nézzétek meg a pdf.-et!!...
2012. okt. 15. 14:38
 7/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom 2 esélyes de szerintem próbáld meg másik tesztel. clearblue compact a neve nekem mind a 2x igazat mutatott.
2012. okt. 15. 15:06
 8/17 anonim ***** válasza:
masik sima tesztel probald meg. de en megvarnam a mensi kimaradast es csak utana
2012. okt. 15. 15:36
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha a kijelzőn negatív szerepelt, akkor az negatív, tök mindegy, hogy szétszedve két csík van. A digitális tesztek nem úgy működnek, hogy a 2 csík jelent pozitívat. Már több ilyen kérdést is olvastam, hogy szétszedve 2 csíkot látván reménykedtek a kérdezők, és a végeredmény mindannyiszor az volt, hogy a teszt igenis negatív volt. (Persze lehetett 1-2 kivétel, amiket nem láttam.) De még 3 napod, azt várd meg, és ha nem jön meg, akkor tesztelj újra, és inkább sima teszttel próbáld meg. Ezen most felesleges dillemmázni.
2012. okt. 15. 17:58
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
Csak a jo Isten tudja mennyi teszten vagyok tul! En szerencss vagyok, mett lathattam azonnal kijonni a 2. Csikot, raadasul 2x is. Mind a ketszer terhes voltam es azota csodalatos 2 lanyom szuletet. De az elmult tobb, mint 1 evben is csak azt a 2.csikot varom minden teszten, de egyelore varat magara :(( nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy tesztet szet kell szedni, vagy feny fele forditani, netan attenni negativba, azt nem jo jel. Ha baba van, akkor 2csik van a teszten, ha csak 1, akkor el kene fogadni, hogy nincs baba, de annyira szeretnenk, hogy mindenbe belekapqszkodunk es hiszunk. Szerintem cb digi egy nagyon jo es draga teszt, ha negativat jelzett, akkor minden bizonnyal nem vagy terhes. Nekem elvette a racionalitasomat az a rebfeteg teszt, de kezdem visszanyerni. Azt javaslom, hogy az elmaradt menzesz elso napjan csinal teszet es fogadd el az eredmenyt.
2012. okt. 15. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!