Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok! Megtartanád a...

Terhes vagyok! Megtartanád a helyemben?

Figyelt kérdés

Két hónapja volt a legjobb barátom születésnapja, volt buli, sok ember, alkohol. Én nem iszom, aznap sem ittam, de a srác igen. Persze öntudatánál volt, csak kicsit hatott rá az ital. Megcsókolt, és hát forrósodott a helyzet és az ágyban kötöttünk ki. Nekem ez volt az első, és azóta sem voltam senkivel. Három pozitív tesztem lett.

Ő még nem tudja, hogy ez a helyzet, és nem tudom, hogy mit fog rá reagálni. Másnap megbeszéltük, hogy lefeküdtünk, de ne rontsuk el a barátságunkat, meg minden.

Már 10 éve vagyunk legjobb barátok. A szüleimnek jó az anyagi helyzete, de a gimit csak halasztással, vagy magánúton tudnám befejezni. Szerintetek? Megtartanád a helyemben?

17L

2012. okt. 14. 21:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
91%
Borzalmas ez a mai világ.... Bele se merek gondolni mi lesz itt tíz év múlva.... 23 éves vagyok. 12 évesen legóztam, nem sminkeltem, 17 évesen mentem elősször külön szilveszterezni, ahol colát ittunk. Én még elmondhatom hogy volt normális gyerekkorom, sajnos ami ma a világban folyik... Csak példaként, pénteken láttam két ovodást akik épp mosolyogva mutogatták egymásnak a szexmozdulatokat. Aki azt tanácsolja neked hogy tartsd meg az gyáva és felelőtlen. Igenis dolgozd fel, hogy felelőtlen voltál, de ne tedd tönkre egy másik ember életét azért, mert furdalna a lelkiismereted. Gondolj bele te mit tudnál nyújtani neki? Te, és nem a szüleid....
2013. jan. 20. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!