Terhes vagyok! Megtartanád a helyemben?
Két hónapja volt a legjobb barátom születésnapja, volt buli, sok ember, alkohol. Én nem iszom, aznap sem ittam, de a srác igen. Persze öntudatánál volt, csak kicsit hatott rá az ital. Megcsókolt, és hát forrósodott a helyzet és az ágyban kötöttünk ki. Nekem ez volt az első, és azóta sem voltam senkivel. Három pozitív tesztem lett.
Ő még nem tudja, hogy ez a helyzet, és nem tudom, hogy mit fog rá reagálni. Másnap megbeszéltük, hogy lefeküdtünk, de ne rontsuk el a barátságunkat, meg minden.
Már 10 éve vagyunk legjobb barátok. A szüleimnek jó az anyagi helyzete, de a gimit csak halasztással, vagy magánúton tudnám befejezni. Szerintetek? Megtartanád a helyemben?
17L
Látom mindenki nemet mond. Annak idején voltam hasonló helyzetben, csak nekem épp nem lett belőle gyerek. Késett egy hetet, és akkoriban nem lehetett felénk kapni minden sarkon tesztet, kellett várnom mig bejutok egy nagyobb drogériába.
De én elmondtam a pasinak, akivel szintén barátok voltunk, Azt mondta hogy ha ugy van, nem hagy magamra, segít majd amiben tud, de persze egyikünk se gondolt eggyüttélésre, és esküvőre.Én nagyon vaciláltam, én megtartottam volna, de rettenetesen örültem mikor megjött..
Az biztos, hogy most kell eldöntened, mert mikor megszületik már egy nap sem lesz ugyanolyan mint rég, viszont sosem fogod begbánni, mert ránézel, ész szeretni fogod.
Mindenképp mond el a pasinak, aztán a szüleidnek, mert abortuszra sem mehettsz egyedül mert nem vagy még 18.Kérheted azt hogy ingyenes legyen ezen ne aggódj, az viszont biztos, hogy te tanulóként nem tudod majd felnevelni, amíg nem dolgozol a szülők segítségére szorulsz.
Nekem akkor annyiban más volt a helyzetem hogy tudtam volna dolgozni, és a sulit is bőven befejeztem volna mire születik, DE!!! GYEREKNEK NE LEGYEN GYEREKE!!!
És a suliban is meg a környezetedben is sokan kicikiznének, amitől depressziós leszel, és nem tudsz egészségesen felnevelni egy gyereket.
Nyilvan le fognak hurrogni, de azert elmondom. Gondolkozz el rajta, hogy vagy-e elegge felnott ahhoz, hogy gyereked legyen, de gondolkozz el azon is, hogy egyutt tudnal-e elni azzal a gondolattal a kovetkezo evekben, hogy elvetetted a magzatot.
En szemely szerint megszulnem a gyereket, mert ugy gondolom, hogy ha amikor lefekudtel a fiuval, akkor tudnod kellett, hogy teherbe is eshetsz. Vallalni kell a felelosseget a tetteinkert.
19/L
Kövezzetek meg, én megtartanám. De neked azt mondom, egy dolgot jól jegyezz meg: azt a gyereket ha megtartod, magadnak szülöd. Nem szabad arra számítanod, hogy anyuci, apuci, vagy a pasi majd csak ki fognak téged segíteni - mert egyrészt ez nem mindig van így, másrészt borzalmasan kellemetlen érzés.
1. Ha elveteted, azt később nagyon csúnyán meg lehet ám bánni, és a következménye akár meddőség is lehet. DE! befejezheted a gimit, és nem kell egy olyan terhet magadra vállalnod, amire még nem állsz készen.
2. Ha megtartod, semmi se lesz többé ugyanolyan, hetek alatt fogsz hirtelen rádöbbenni, mekkora felelősség is ez, és hogy már soha többé nem viselkedhetsz gyerekesen.. Emellett, ha ráérzel az anyaságra, és kialakul a kötődés, a kicsi kárpótolni fog mindenért.
Az apának mindenképpen mondd el, mert joga van tudni, viszont bele nem szólhat! Mert itt nem csak a babáról van szó, hanem rólad is, a Te testedről! A 9 hónapot, és az abortuszt is Neked kell végigszenvedni. Jogod van eldönteni, melyiket akarod.
Ha úgy döntenél, hogy akarod, akkor viszont válj harcos anyatigrissé! Sokan lesznek, akik le akarnak beszélni, cikizni fognak, emlékeztetnek milyen jó lenne a kicsi nélkül... El kell engedni a füled mellett.
Ha te ilyen felelőtlen vagy akkor válald a következményt.
Tarsd meg!!!! Nem teheted ezt szegénykével :( gondolkozz el magadon
az a pici a te babád és min dennél jobban szeret téged akármilyen fiatal vagy és ittál ez nem mentség.Tartsd meg mert nem fogod megbánni :) Legyen eszed és jó anyuka leszel :) Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!