Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még nincs meg a menstruációm...

Még nincs meg a menstruációm eggyáltalán, és már lefeküdtem a párommal, de nem védekeztünk. Ugye nem eshetek teherbe?

Figyelt kérdés
Kérlek írjatok!!!
2009. aug. 6. 20:22
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Még vmi! Utánna azonnal elmentem WC-re+lezuhanyoztam alaposan...
2009. aug. 6. 21:36
 22/25 A kérdező kommentje:
Ezért szinte nem is nagyon csinált semmit...meg tény ami tény...nem túl nagy neki:$
2009. aug. 6. 21:43
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom h ez jelent-e vmit...De ha így jobb így részletesen leírtam! Biztos ami biztos! Tudjátok többit is ne csak a nagy részét! KÖszönöm!:)
2009. aug. 6. 21:52
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Az első menszeszed előtt két hétel van az elkső peteérésed. Ezt ráadásul nem tudhatod, hogy mikor lesz. de ha épp akkor védekezés nélkül vagy együtt a pasiddal, akkor teherbe eshetsz.

Hogy mekkora a szerszáma, az egyáltalán nem számít. és az se számít, hogy kimosod-e utána magadat. Akkor már ugyanis késő. Ráadásul az se számít, hogy elélvez-e benned, vagy kihúzza "időben", mert mnár az előváladékban is lehet annyi hímivarsejt, amennyitől teherbe eshetsz.

Mindig védekezni kell! Akkor is, ha úgy gondolod, hogy nem eshetsz teherbe (még nem jött meg a vérzésed, épp megvan a vérzésed, két nap múlva fog megjönni vagy tegnap múlt el stb). Strandon a vízben, zuhany alatt, állva, fürdőkádban ülve is teherbe lehet esni!

2009. aug. 6. 22:06
 25/25 anonim ***** válasza:
elég gáz lehet a pasid ha csak 2 másodpercig bírja aztán eldurran... attól hogy megfürdesz még maradhat benned sperma. A hüvelyedet nem tudod üvegmosoó kefével kimosni! Istenem hogy milyen ostoba vagy! Nekem 15 évesen ennél több eszem volt!
2009. aug. 7. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!