Még nincs meg a menstruációm eggyáltalán, és már lefeküdtem a párommal, de nem védekeztünk. Ugye nem eshetek teherbe?
FELELŐTLEN vagy. Remélem ezután az eset után megtanulod egy életre, h nem mész bele védekezés nélkül semmilyen szexuális együttlétbe. Mivel ebből lesz a nem kívánt terhesség, az abortusz, és nem utolsó sorban akár a nemi betegség!
És le lehet pontozni ezért, de ha már ennyi ideje együtt vagytok és úgy érezted h 13 évesen össze kellett jönnöd egy hapsival, akkor ehhez sem vagy kicsi és old meg magadnak. Aki két éve van kapcsolatban annak tudnia kéne h mi erre a kérdésre a válasz.
Ajánlom ezt figyelmedbe, olvasd végig:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szerintem nem vagy tisztába a felelőtlenség szó fogalmával. Nem az a felelőtlenség hogy 2 éve jársz a barátoddal és még csak most feküdtettek le, hanem az hogy úgy feküdtél le vele hogy nem gondoltatok a védekezésre. Mert csak azt látjátok a világban hogy milyen jó szexelni, meg már a 11 éves barátném se szűz, akkor én mért legyek 15 évesen?? Az biztos hogy ha a lányom lennél hajadnál fogva rángatnálak, és megpofoználak úgy hogy még azt is begipszelik akinek elmondod.
Nem vagy tisztában azzal ha mégis terhes vagy akkor mi történik veled, és a babával. Érett vagy már egy gyerek felnevelésére? El tudnád tartani? Nem hiszem, a tojáshéj még ott van a fenekeden... HOLNAP IRÁNY A PATIKA ÉS VEGYÉL EGY TERHESSÉGI TESZTET MEG EGY CSOMAG ÓVSZERT LEGKÖZELEBBRE HA MÁR A PASIDNAK SEM JUTOTT ESZÉBE!!!
Nos,ha még nem menstruálsz,akkor ELVILEG nem lehetsz terhes.DE: HA épp most indult el az első peteérésed,ami 2hét múlva jönne meg,akkor bizony van lehetőség a teherbe esésre.
PLUSZ: Védekezés nélkül szeretkezni nemcsak a teherbeesés kockázata miatt felelőtlenség.Hanem a nami úton terjedő betegségek miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!