Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még nincs meg a menstruációm...

Még nincs meg a menstruációm eggyáltalán, és már lefeküdtem a párommal, de nem védekeztünk. Ugye nem eshetek teherbe?

Figyelt kérdés
Kérlek írjatok!!!
2009. aug. 6. 20:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%

FELELŐTLEN vagy. Remélem ezután az eset után megtanulod egy életre, h nem mész bele védekezés nélkül semmilyen szexuális együttlétbe. Mivel ebből lesz a nem kívánt terhesség, az abortusz, és nem utolsó sorban akár a nemi betegség!

És le lehet pontozni ezért, de ha már ennyi ideje együtt vagytok és úgy érezted h 13 évesen össze kellett jönnöd egy hapsival, akkor ehhez sem vagy kicsi és old meg magadnak. Aki két éve van kapcsolatban annak tudnia kéne h mi erre a kérdésre a válasz.

2009. aug. 6. 20:36
 12/25 anonim ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem biztos, hogy nem lehetsz terhes. Egyszer beindulnak a hormonok és az első petesejt megérhet még azelőtt mielőtt neked megjön az első vérzésed.
2009. aug. 6. 20:38
 13/25 A kérdező kommentje:
Már ne is haragugy de 15 vok....
2009. aug. 6. 20:54
 14/25 A kérdező kommentje:
már elmúltam 15...
2009. aug. 6. 20:54
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg hogy az első menstruációval az első megérett petesejt távozik! Tehát 2 héttel (mivel általában félidőben van peteérés) az első menstruáció előtt már teherbe lehet esni! (Szülés után se jön meg az embernek egy darabig, mégis teherbe lehet esni, mert az első előtt van peteérés!) Nagyon nagy pech kell hozzá, hogy pont most jött volna meg először, de előfordulhat!
2009. aug. 6. 20:57
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

Ajánlom ezt figyelmedbe, olvasd végig:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Szerintem nem vagy tisztába a felelőtlenség szó fogalmával. Nem az a felelőtlenség hogy 2 éve jársz a barátoddal és még csak most feküdtettek le, hanem az hogy úgy feküdtél le vele hogy nem gondoltatok a védekezésre. Mert csak azt látjátok a világban hogy milyen jó szexelni, meg már a 11 éves barátném se szűz, akkor én mért legyek 15 évesen?? Az biztos hogy ha a lányom lennél hajadnál fogva rángatnálak, és megpofoználak úgy hogy még azt is begipszelik akinek elmondod.

Nem vagy tisztában azzal ha mégis terhes vagy akkor mi történik veled, és a babával. Érett vagy már egy gyerek felnevelésére? El tudnád tartani? Nem hiszem, a tojáshéj még ott van a fenekeden... HOLNAP IRÁNY A PATIKA ÉS VEGYÉL EGY TERHESSÉGI TESZTET MEG EGY CSOMAG ÓVSZERT LEGKÖZELEBBRE HA MÁR A PASIDNAK SEM JUTOTT ESZÉBE!!!

2009. aug. 6. 21:20
 17/25 anonim válasza:
88%
15 vagy és hülye.és felelőtlen és nem tudzs gondolkodni.agyailag 8sem vagy kedves ;)
2009. aug. 6. 21:22
 18/25 anonim ***** válasza:
34%
Nekem 18 és 20 éves korom között egyáltalán nem volt menstruációm, az akkori barátommal álandóan együtt voltunk és belém élvezett nem gyengén és soha nem lettem terhes. Hogy lehettem volna mikor nem volt peteérésem!!!!Szóval nyugi!
2009. aug. 6. 21:24
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nos,ha még nem menstruálsz,akkor ELVILEG nem lehetsz terhes.DE: HA épp most indult el az első peteérésed,ami 2hét múlva jönne meg,akkor bizony van lehetőség a teherbe esésre.

PLUSZ: Védekezés nélkül szeretkezni nemcsak a teherbeesés kockázata miatt felelőtlenség.Hanem a nami úton terjedő betegségek miatt is.

2009. aug. 6. 21:25
 20/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget!:) Főleg akik normálisak és nem olyan bunkók voltak! Meg most istenem! Lehet h most ilyen kis csira csitrinek gondoltok, meg felelőtlen meg ilyesmi...de nem...én is arra godoltam, h ha nincs meg akkor h az ördögbe eshetek teherbe...ezért is volt az...de viszont a pasim időben kihúzta...és elég ciki de mindig amikor berakta kb 2 másodpercig csinálta is ki is vette, mert már elment...de mindig időben kihúzta...de azért picit megijedtem és inkább azért kérdeztem itt is h biztos legyek!:) De azért köszönöm:)
2009. aug. 6. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!