Még nincs meg a menstruációm eggyáltalán, és már lefeküdtem a párommal, de nem védekeztünk. Ugye nem eshetek teherbe?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok!!!2009. aug. 6. 20:22
1/25 anonim válasza:
DE!
Attól még mert nicns meg lehetsz.
De gondolom még 16se vagy.
Elég nagy felelőtlenség meg hülyeség volt.
MOndj el egy imát szerintem.
3/25 anonim válasza:
Téged felvilágosított valaki??:O
Uram Isten!A menstruáció az amikor a petesejt megérik,de nem terményekül meg ergo nem szexeltél védekezés nélkül.Ilyenkor a petesejt távozik vérrel együtt.Tehát neked még a petesejtjeid nem érnek ergo nem lehetsz terhes.
Hány éves vagy?(én 12nek saccollak.):D
4/25 A kérdező kommentje:
Na most akkor lehetekk vagy nem? Eggyáltalán nem jött még meg...soha! am igaz 15 vagyok...de ez nem felelőtlenség mert már a párommal 2 éve eggyütt vagyok...de azért köszi
2009. aug. 6. 20:25
5/25 anonim válasza:
DE felelőtlen vagy!
És DE lehetsz terhes.Keress vissza volt már iylen kérdés.
6/25 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes, mert a petesejted nem érett meg így azt nem lehet megtermékenyíteni. Nyugodj meg. De tényleg elég nagy felelőtlenség így együtt lenni valakivel. Az a legbiztosabb, ha elmész egy dokihoz.
7/25 anonim válasza:
De van olyan nő is akinek élete végéig nem jön meg... szal DOKI!!
8/25 anonim válasza:
Ha még nem volt menstruációd soha akkor nem, nem tudom ki találta ezt ki.Akkor van menstruáció mikor termékennyé válsz!!És ha neked tényleg soha nem volt akkor biológiailag nem lehetsz terhes! de én azért elmennék egy orvoshoz a helyedben! Amúgy se ártana meglátogatnod egy nőgyógyászt, ha már nemi életet élsz!!
9/25 A kérdező kommentje:
De nem tehetek róla, ha ilyen későn érő vagyok...15 vagyok és még mindig nem jött meg..a nővéremnek is csak 17 éves korában ött meg...m nagyon szeretem a pasim, 2 éve eggyütt vagyunk..biztos h nem lehetek?
2009. aug. 6. 20:34
10/25 anonim válasza:
Csinálj tesztet, az a biztos, sosem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!