11. dpo-n egy 10 érzékenységű tesztnek már ki kellett volna mutatni a babát, ugye?!
Volt már valaki úgy hogy negatívat tesztelt (10-es teszttel) a 11. napon és végül mégis baba volt? Az ovum biztos hogy félidőben volt!
Annyira bíztam a pozitív tesztben, de egyértelműen egy csíkos volt sajnos... :((
Ez még nem sok mindent jelent...lehet h.korai volt a tesztelés...
naon szoritok h.babásodj
Vannak dolgok, amit én is piszkosul utálok:
1. Ha lényeges dolog kimarad a kérdésfeltevésből: neked miért fontos a mielőbbi eredmény.
2. Ha felülbírálják a hozzáértőt. Ezalatt nem magamat értem, de ha súlyos hormonelégtelenség lenne nálad, akkor a pozi teszttől függetlenül is kaphatnál progeszteron pótlást. Mivel nem kaptál, így nyilván nem erről van szó.
3. Ha nem veszik észre ezt: :-)
Szóval teljesen felesleges volt a korai teszt. És ha lehet ne gyere nekem a türelmetlenséggel, mert én 7 évig vártam a csodát, sok lombikon és csalódáson vagyok túl, de soha nem teszteltem otthon, mert nem volt véletlen, h mikor kellett menni tesztelni az intézetbe.
Amúgy mielőbbi babásodást. :-)
Azért nem kaptam hormonpótlást, mert nincs SÚLYOS hormonelégtelenségem!!! (Senkit nem csapok be, nincs rá okom hogy hazudozzak.... (mindenki magából indul ki?!?! )
Nem vagyok köteles kitérni szerintem mindenre, nem kellett volna ítélkezni, csak a kérdésre válaszolni, és akkor nem tartanánk itt!
Ezzel én ezt a vitát le is zárnám, nem akarok erre több időt és energiát fecsérelni....
Nehogy már szívrohamot kapj! :-)
Tudom, tudom, velem van a baj, de ezt itt nem értem, mert én ilyet nem írtam, de még hasonlót sem: " (Senkit nem csapok be, nincs rá okom hogy hazudozzak.... (mindenki magából indul ki?!?! ) "
És ha már ezt is szóba hoztad, bizony válaszoltam a kérdésedre. Valamint jó ha tudod, engem nem zavar, de elég idegesnek tűnsz. A következtetést vond le, ha akarod. Remélem jól esett a lepontozás, mert nekem nagyon...... :-) Tedd meg újra, hátha jobb napod lesz, és segít az idegeiden! :-DDDD
8-as válaszoló vagyok. Még nem teszteltem, nem mertem ma, holnap fogok vagy kedden.
Te már teszteltél azóta?
Remélem összejött a baba mindkettőnknek.
Nem, nem teszteltem ma. Holnap meg csak max délután tudok, mert nincs itthon tesztem... :( Neked vannak tüneteid?
Nekem a melleim nagyon fájnak (de igazából szoktak mensi előtt is), viszont görcsölget a hasam, úgyhogy lehet hogy nem lesz baba... Ma volt valami rózsaszínes, véres maszatom is... De még olyan korai lenne menstruálnom, még csak a 26. napon vagyok ma!!!! Inkább két nappal később szoktam mint hogy akár eggyel is előtte...
Nagyon szorítok Neked! Írj ám ha megcsináltad holnap a tesztet!!!!!!!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!