Szerintetek holnap tesztelhetek 10-es erősségűvel, ha marad a hőm?
Szerintem csak a 15.ciklusnapodon volt ovulációd. Onnan számold inkább a dpo-kat!!!
3 nap múlva tesztelj csak.
Az hogy lehet? Akkor nem volt hőleesés, én megy úgy tudom, hogy pé előtt leesik a hő. A 15. napomon 36,4 volt, ahogy előtte mindig mensitől kezdve.
Azért köszi a választ, majd meglátom :)
nem biztos, hogy rosszul húzta be, sokan nem tudják, hogy az ovu után egyszer még leeshet a hő. szóval, nem biztos, hogy a 15. napodon volt az ovud. :)
amúgy szép görbe!
Kedves Kérdező, nagyon szép a görbéd! Én tuti, tesztelnék holnap a helyedben, még ha a 15. napon is volt a pé-d, akkor is holnap már 9.DPO!!! :) Drukkolok!
27 hkm
Kedves Utolsó! :) Nagyon aranyos vagy, köszönöm! Viszont ma 36,8-ra csökkent a hőm, és szerintem meg fog jönni. Csináltam egy másik görbét egy másik oldalon, ahol 15.-re húzta be az ovut, szóval igaza volt egyikőtöknek :)
Tegnap este, amikor mosdottam, sajnos lent volt a méhszájam, és nyitva volt (lehet most is), ettől nagyon elkenődtem. Mostmár kivárom a szerdát (akkor kéne nem megjönnie), és ha nem csökken le a hőm, csak akkor tesztelek. Itt van az új görbe:
kedves kérdező, hogyan hivatkoztad be a görbédet? Nekem nem sikerül soha arról az oldalról behoznom a görbémet.
Leírnád? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!