Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csinálnátok, ha a férjetek...

Mit csinálnátok, ha a férjetek nem szeretné a 3-dik babát?

Figyelt kérdés

Lehet terhes vagyok,késik a menzim,apának mondtam,és nem szeretné a babát,most nem.

El vagyok keseredve,és félek.Ha terhes vagyok mi lesz???

Hogyan győzhetném meg,hogy igenis megtartsam a babát,ha valóban babás vagyok.

Tüneteim megvannak.

Segitsetek

2009. aug. 6. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!A válaszom sokaknak nem fog tetszeni,de ha terhes vagy,akkor mindenképpen tartsd meg,ha annyira szeretnéd!Én is megtartottam,sőt a 4.-et is!Szegény párom tiltakozott ellene,de mikor megszülettek,ő se tudott ellenállni a kisbabáknak!!Utólag mondta,hogy jó,hogy ragaszkodtam a bébikhez,mert annyira szépek!Én csak ennyit szerettem volna mondani!

Jó egészséget nektek!!

2009. aug. 6. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen igazságtalan is ez a férfinemre...az életre a nő mondja ki az igent. Vagy a nemet.

Nehéz kérdés, mert egy féfit ebből nem lehet kihagyni, az ő gyereke is.

Én mindenképpen megtartanám: ha az első gyerekem lenne. Biztos nem tudna megállítani. Másodiknál is eltökélt volnék, azt hiszem.

Tény az, hogy én biztonsággal 1 vagy 2 gyereket tudok felnevelni, az anyagi helyzetemet tekintve. Én 3-at biztos nem vállalok...de mindenkinél más lehetőségek és vállalások vannak.

2009. aug. 6. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tíz körömmel mennék neki bárkinek, aki arra akarna rávenni, hogy öljem meg a gyerekemet. De az én férjem nem ilyen. (Mindketten abortuszellenesek vagyunk.) Úgy tartjuk, hogy ha egy élet megfogant, akkor az jönni akar. Hadd jöjjön.

Ha valaki nem akar gyereket, akkor védekezhet ellene, nagyon jó fogamzásgátlási módszerek vannak. Az abortusz azonban nem tartozik közéjük, ott egy dobogó szívű élőlényt tépnek érzéstelenítés nélkül darabokra. mennyire fájhat az neki??

Ha a férjed tényleg nem akar gyereket, akkor használjon gumit, ha szexelni akar, vagy ne szexeljen, és akkor garantált, hogy nem lesz több gyereke. Sajnálom, de ez a véleményem.

Nem tisztességes eljárás a férjeddel szemben (csak a babával szemben), de ha mindenképpen akarod a picit, megpróbálhatod eltitkolni a férjed elől, amíg be nem töltöd a 12. hetet. Az már csak két hónap. Akkor már nem tehet semmit. saját magad védelmében pedig hazudhatod azt, hogy nem vetted észre, mert menstruáltál. Elég sok ilyen van. Van, aki egészen a 6. hónapig menstruál, és csak akkor jön rá a terhességre, amikor megmozdul a baba. Én is ismerek ilyet.

2009. aug. 6. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
jaja én is mensiztem és mikor gyanakodni kezdtem már 12 hetes volztam. én megtartanám. attol még el vállni nem fogtok, és a férjed is imádni fogja az tuti.
2009. aug. 6. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!