Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálnátok, ha 14 hónapos...

Mit csinálnátok, ha 14 hónapos babátok még mindig szeretne enni éjjel?

Figyelt kérdés
hajnal 4-5 fele kel, és sír, mert éhes.( 11 hónapig anyatej, majd tápszer.) Az esti"megtömés" nem vált be, az sem, hogy kaja helyett víz, az sem, hogy csökkentem az adagot, amíg el nem fogy...
2010. márc. 4. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Adj neki enni, az én babámmal is kísérleteztünk ugyanezekkel ha kevesebbet adtam neki nem reggelre éhezett meg hanem egy óra múlva és akkor nem egyszer etettem hanem kétszer, így magammal toltam ki.Ha vizet adtam neki akkor meg fél óra múlva kelt hogy éhes.Most úgy vagyunk hogy 1kor eszik meg 5kor.
2010. márc. 4. 19:07
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi, a Tied hány hónapos?
2010. márc. 4. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
nálunk is pontosan ez a helyzet,és ő is 14 hónapos.4-fél 5 körül kel,kap egy kevés kaját,aztán alszik reggel fél 8-ig.bár volt idő mikor ezt elhagyta,de amikor beteg lett ismét csak kajával aludt vissza,és azóta is.én már beletörődtem,szerintem sem annyira normális,de mit csináljak,nem üvölthet fél 5-8ig.ha meg csak inni kap,egy óra múlva fent van.bármi tanácsot én is elfogadok.
2010. márc. 4. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
A mi babónk most 14 hónapos és ő is este 2 x eszik:Vacsizik olyan 7-8 körül majd elalszik.Hajnalban megint eszik olyan 3-4 körül és reggel olyan 7-8 körül.Egyszerűen üvölt ha csak vizet kap.Szóval marad a kajcsi...Egyszer majdcsak elmarad nála is az esti kaja...vagyis remélem :P
2010. márc. 4. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Lányom másfél hós korától nem evett éjszaka egészen kb 14 hós koráig ahogy te írtad. 1 éves korától egyszer kelt inni, a tápszer nem kellett neki, aztán egyszer csak enni kért. Próbááltam helyette a vizet, de az nem kellett neki, éhes volt. Úgyhogy kapott tápszert, de ilyenkor reggel én már nem adtam neki tápszert hanem rendes kaját. Most 18 hónapos és egy-két hete megint nem eszik éjjel. Viszont négy hónap alatt megint nőtt hét centit, gondolom kellett hozzá az energia. Lehet, hogy valakinek ez nem tetszik, de nem hagyom, hogy üvöltsön éjjel mert éhes (így is kis vékonyka), én adok neki enni. Néha én is ébredek arra, hogy éhes vagyok, na de ugye felnőtt fejjel csak nem támadom le a hűtőt...szerintem nyugodtan adhatsz neki enni, úgyis észre fogod venni ha csak megszokásból csinálja és nem éhes!
2010. márc. 4. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
2 vagyok,így igaz ahogy az utolsó írta,lehet,hogy nőnek,vagy híznak,vagy valami fejlődési ugrás ilyenkor is.én sem hagyom sírni,és nem sajnálom tőle.de kíváncsi vagyok mikor hagyja el magától.
2010. márc. 5. 09:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Az egyértelmű számomra is, sosem merült fel bennem, hogy hagyjam sírni, ne adjak neki. Csak a környezetemben élők közül senkinek sincs ilyen a babájával, gondoltam, csak az enyém ilyen?
2010. márc. 5. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!